Olimpijka Genevieve Florence (24) ‘Jedva funkcioniram’ nakon Pfizerovog cjepiva: ‘Htjela sam okončati svoj život’


Mlada 24-godišnja olimpijska atletičarka Genevieve Florence poručila je da jedva funkcionira nakon što je primila Pfizerovo cjepivo i da je od muke htjela okončati vlastiti život.

Genevieve Florence postajala je sve bolesnija jer su liječnici i vlada odbacili njezine simptome pripisavši ih životnoj tjeskobi, a ne kao šteti prouzrokovanoj od cjepiva. 

Olimpijska atletičarka i britanska glumica Genevieve Florence trenirala je 10 sati dnevno, šest dana u tjednu, kao sinkronizirana plivačica. Međutim, nakon što je primila svoju prvu Pfizerovu injekciju “cjepiva” tijekom ljeta 2021., zdrava, uspješna 24-godišnjakinja postala je nesposobna funkcionirati i brinuti se za sebe. Bolne nuspojave postale su toliko mučne da je počela razmišljati o tome treba li okončati svoj život.

Florence je odlučila primiti kontroverzno cjepivo zbog obveznog rada filmske industrije. “Odmah sam zažalila čim mi ga je stavila u ruku. Samo sam pomislila: Pa, što sam učinila”, rekla je Florence u snažnom dokumentarcu “Sigurno i učinkovito: Drugo mišljenje”.

“Nisam mogla učiniti ništa”, objašnjava Florence. U tjednima nakon cijepljenja, njezino se zdravlje nastavilo pogoršavati. Živjela je s neprestanom glavoboljom i vrtoglavicom; nije mogla hodati. “Bilo je kao da je netko zapravo bio unutar moje lubanje, kao da se gura van. Ne mogu objasniti koliko je bilo grozno. I bilo mi se vrtjelo u glavi. Doslovno sam puzala – objašnjava sportašica.

Njezina bol i očaj postajali su sve gori, “Stvarno sam mislila da je moj život gotov”, kaže Florence dok počinje plakati. “Nisam znala ni skuhati hranu. Nisam mogla ni ustati. Nisam se mogla brinuti za sebe. Moja je majka dolazila dvaput tjedno da mi promijeni posteljinu, obavi trgovinu, kupi hranu za mene i pospremi moju kuću. Nisam mogla učiniti ništa.”

Prezir i neprofesionalan način na koji su je tretirali medicinski stručnjaci i Nacionalna zdravstvena služba Ujedinjenog Kraljevstva (NHS) pogoršali su problem. Vlada i liječnici pokušali su uvjeriti Florence da su njezini ozbiljni zdravstveni problemi posljedica tjeskobe, a ne uzrokovani “cjepivom”.

Florencina volja da nastavi borbu je slabila. Mlada, prethodno zdrava sportašica osjećala se beznadno i počela se pitati može li nastaviti živjeti u stanju konstantne boli:

Samo sam mislila da ovo nije život. Ako će moj nered u životu biti ovakav, onda radije ne bih bila ovdje, ali to je bilo u smislu očajničke potrebe za pomoći. I ne bih imala te osjećaje, i moj bi um otišao tamo. Da sam imala nekoga tko je upravo rekao, vidimo što ti se događa i mi ćemo ti pomoći.

Srećom, liječnica je Florence preporučila  privatnog kardiologa, kojemu pripisuje zasluge da joj je spasio život:

Florence je počela raditi na poboljšanjima i naslućivala da se u njezin život vratila normala:

Nažalost, tijekom oporavka dobila je veliku filmsku ulogu koja je zahtijevala dvostruko cijepljenje. “Ne samo da sam izgubila zdravlje, već sam izgubila i posao zbog cjepiva. Skoro sam ostala beskućnica”, objašnjava Florence.

NHS nema put liječenja za one koji su ozlijeđeni cjepivom, pa je morala potrošiti više od 11.000 funti (13.000 dolara) na privatno zdravstvo. Florence je nevoljko pokrenula GoFundMe stranicu kako bi pokrila svoje troškove liječenja kako bi mogla nastaviti s liječenjem i nadati se potpunom oporavku:

‘Emocionalno putovanje boli i mentalnog stresa’

Dokumentarac “Sigurno i učinkovito: Drugo mišljenje”, u kojem je sudjelovala Florence, “basja svjetlo na ozlijeđene i ožalošćene cjepivom, ali također propituje točnost i pouzdanost ispitivanja farmaceutskih kompanija, ulogu lijekova i Regulatorne agencije za zdravstvene proizvode u reguliranju ovih proizvoda, ulogu Znanstvene savjetodavne skupine za hitne slučajeve bihevioralnih znanstvenika u utjecaju na politiku te ulogu medija i velikih tehnoloških kompanija u suzbijanju slobodne i otvorene rasprave,.

Također prikazuje emocionalna putovanja šestero ljudi koji su se razboljeli nakon što su primili injekciju, zajedno s jednom mladom udovicom. Svi su na emocionalnom putu boli i mentalnog stresa, što dodatno pogoršavaju liječnici koji često odbacuju njihove simptome.

Dok se promovirana pripovijest raspada, Overtonov se prozor konačno počinje pomicati. Međutim, mainstream mediji još uvijek propituju glavni element: cjepiva protiv covida. Podaci iz stvarnog svijeta sve više pokazuju da eksperimentalne injekcije ne sprječavaju infekciju ili prijenos. Dakle, ako je učinkovitost pretjerana, što je onda sa sigurnošću?

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp