Potpuno ‘cijepljeni’ kanadski odvjetnik iznenada i neočekivano kolabirao tijekom istrage o hitnim slučajevima


Kamere su unutar zgrade Kanadske knjižnice i arhiva u Ottawi snimile su vladinog odvjetnika Gabriela Poliquina kako iznenada kolabira tijekom službene istrage.

Uznemirujući incident dogodio se baš kad je Poliquin, odvjetnik Komisije za hitne slučajeve javnog reda, ispitivao zamjenika glavnog odvjetnika Ontarija Maria Di Tommasa o vladinom korištenju Zakona o izvanrednim situacijama tijekom demonstracija Konvoja slobode.

Poliquin je stajao za govornicom kada je Di Tommasu postavio pitanje i pokušao otvoriti bocu s vodom, ali se zatim skljokao prije nego što se srušio na pod. Izgubio je svijest, pao na lijevu stranu i udario o tlo uz glasan tresak, zbog čega je svjedokinja ostala bez daha od šoka.

Na Livestreamu se moglo čuti otegnuto stenjanje dok su mu ljudi pohitali u pomoć nedugo prije prekida prijenosa. “O moj Bože!” čula se žena kako govori.

“Bolničari su ušli s nosilima na kotačima, a nakon nekoliko minuta otišli su noseći Poliquina, koji je bio pri svijesti i uspravan”, izvještava Toronto Star. Njegovo stanje je nejasno.

Zagovornik cjepiva

Poliquinovi drprofili na društvenim medijima pokazuju da je primio višestruke injekcije AstraZenece, koje su vlade kanadskih provincija Alberta i Ontario suspendirale prošle godine, navodeći rizike od kobnih krvnih ugrušaka.

Pis ça a même pas fait mal!!! #AstraZeneca pic.twitter.com/5BSuR9oLnH

— Gabriel Poliquin 🇺🇦 (@GabrielPoliquin) 28. travnja 2021.

Bon été tout le monde! Ugodno ljeto svima! #vaccinéaubout #vaxxedtothemax pic.twitter.com/vWMlQcL6hd

— Gabriel Poliquin 🇺🇦 (@GabrielPoliquin) 30. lipnja 2021.

Iako ne znamo što je uzrokovalo iznenadni kolaps odvjetnika, to je trend koji se često viđa od uvođenja eksperimentalnih cjepiva protiv Covida. Maxime Bernier, osnivač Narodne stranke Kanade, rekao je: “To je savršeno normalno. Stalno se događa. Nema se čemu čuditi.”

Vrijeme će pokazati je li Poliquinov pad izazvan cjepivom i je li preživio incident. Međutim, znamo da nije samo bio cijepljen, već je i slavljenički zagovarao obavezno cijepljenje.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp