Presmiješno! Biden se oduševio bicepsima ruskog snimatelja na Summitu G20 na Baliju


Američki predsjednik Joe Biden rekao je u šali ruskom snimatelju Juriju Šolmovu da je “zabrinut” zbog njegovih izbočenih bicepsa i da se nada da je Rus “na istoj strani” kao i on.

Sholmov, snimatelj Channel One u Rusiji, bio je s Bidenom i nizom drugih zapadnih čelnika na summitu G20 u Indoneziji u utorak. Dobro raspoloženi Biden, koji se tijekom svoje političke karijere više puta hvalio svojom fizičkom spremom želeći biti duhovit sada je ponovno iskazao divljenje nečijom fizičkom spremom, pokazujući koliko drži do toga.

“Usput, jako sam zabrinut zbog bicepsa ovog tipa”, rekao je Biden pokazujući na Sholmova. Njegovi bicepsi su veliki kao moji listovi, nastavio je. “To je muškarac. Nadam se da smo na istoj strani”.

Informiran da je Sholmov zapravo Rus, Biden je samo mirno dodao u istom tonu: “Nije me briga tko je on. Ima prave bicepse. Mi ih zovemo “oružje” (američki sleng za razvijene bicepse i tricepse).“

U međuvremenu, francuski predsjednik Emmanuel Macron nasmiješio se prikazivanju fizičke snage ispred sebe, poželjevši Rusu “dobar trening”.

Podsjetimo, dok Biden ovog vikenda puni 79 godina i fotografiran je kako se muči uz stepenice, bio je aktivan sportaš u srednjoj školi i koledžu, pa i sada u svojim godinama često komentira svoju fizičku spremnost. Biden je 2019. izazvao bivšeg predsjednika Donalda Trumpa na natjecanje u sklekovima i rekao da bi pobijedio Trumpa da su zajedno bili u srednjoj školi.

Američki predsjednik, koji je u više navrata kritiziran zbog neprimjerenog dodirivanja žena i djevojaka, jednom je po mišljenjima mnogih pomalo neodgovorno i nesmotreno komentirao i tjelesnu građu jednog muškaraca. Bilo je to prilikom susreta s njujorškim aktivistom u veljači, Biden je odbio rukovanje s njim, a umjesto toga je stisnuo čovjekov biceps, izjavivši da “ovaj čovjek ima “oružje””. Sada je to ponovio u duhovitom tonu. Svatko ima svoj način komunikacije i svoj način iskazivanja divljenja onim vrijednostima do kojih drži, a Biden se očito divi nečijoj fizičkoj snazi i spremnosti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp