Rusija podržava osnivanje Rockefeller Gates Fonda


Nakon što su se sudionici summita G20 šetali u neobičnim pidžamama u bojama loga Agende 2030, još su neke objave zbunile ionako krizom pogođene građane i porezne obveznike diljem svijeta. Rusija podržava osnivanje fonda Bill Gates / Rockefeller Foundation / Wellcome Trust, koji je posebno namijenjen za buduće pandemije u okviru WHO-a.

Izlaganje indonezijskog ministra zdravstva uzburkalo je kritičku svjetsku javnost. Uglavnom, predvidio je sljedeću pandemiju – i koja bi prava ljudi trebali imati u njoj. Smijete se slobodno kretati samo ako ste “propisno” cijepljeni i testirani. Tako je bilo jasno kamo putovanje vodi. Potvrdio je punu podređenost “standardima WHO”. Mainstream mediji uvijek zaboravljaju spomenuti da je WHO uglavnom privatno financiran i da nije demokratski legitiman.

Rusija je još uvijek u potpunosti uključena u takozvanu pandemiju korone i svojim građanima preporučuje cijepljenje.

Fond za borbu protiv pandemije pod vodstvom Svjetske banke (ranije poznat kao Fond za financijsko posredovanje za prevenciju, pripravnost i odgovor na pandemiju), stvoren u partnerstvu sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom, osmišljen je kao podrška zdravstvenoj agendi G20. To uključuje “napore za poboljšanje genetskog nadzora”, “promicanje mobilizacije zdravstvenih resursa za medicinske protumjere” i “širenje istraživačkih i proizvodnih mreža za cjepiva, terapije i dijagnostiku”.

Ruski ministar financija Anton Siluanov srdačno je pozdravio osnivanje pandemijskog fonda, rekavši da bi WHO trebao nastaviti igrati “središnju ulogu” u održavanju “globalnog zdravstvenog sustava”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp