SAD – On je bio ona, ona je bila on i odlučili su dobiti sina


Ovakve nakaradne stvari nažalost najčešće potječu iz Sjedinjenih Država i dio su njihovih novonormalnih kulturopoških vrijednosti koje potom nameću cijelom svijetu.

Ovaj „muškarac“ je zatrudnjeo s ovom „djevojkom“. No, Bit ćete jako šokirani

Kada saznate o kakvom se zapravo bolesnom paru radi.


Činjenica je da je ova „djevojka“ zapravo transrodni mušlarac koji je začeo dijete sa svojim partnerom Tristanom Reeseom, a koji je zapravo rođen kao žena i zajedno već odgajaju dvoje posvojene djece.

Tristan Reese već 10 godina uzima testosteron posebno za promjenu spola kako bi u svojoj ludoj glavi mogao postati muškarac.  No, nakon što je zatrudnjeo sa svojim jednako bolesnim i poremečenim partnerom, odbio – la je uzimanje hormona kako bi mogao roditi zdravog dječaka, novorođenčetu su nadjenuli ime Leo.

U svijetu a posebnu Sjedinjenim Državama od kuda ujedno i potječu ovakve nakaradne boleštine, ima sve više ovakvih malo je reći bolesnih i umno poremečenih parova koji bez ikakvih problema mogu posvajati djecu, dok se prirodnim parovima to maksimalno otežava.

Namjera sustava je i više nego jasna, žele da se djeca rađaju i odrastaju u što razvratnijem i bolesnijem društvu kako bi i sama postala takva.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp