Ron DeSantis poručio Schwabu: Tvoj „Veliki Reset“ ti neće proći na Floridi


Klaus Schwab, osnivač Svjetskog ekonomskog foruma, govorio je na summitu G20 u Indoneziji o “dubokom sustavnom restrukturiranju našeg svijeta”. Također je rekao da će svijet izgledati drugačije nakon ovog procesa tranzicije.

“Oni to više ne skrivaju. To je The Great Reset”, izvijestio je švedski novinar Peter Imanuelsen na Twitteru. Bryan Griffin, tajnik za tisak guvernera Floride Rona DeSantisa , odgovorio je na njegovu poruku. “Neće se dogoditi na Floridi”, rekao je, a zatim se pozvao  na izjavu koju je DeSantis dao krajem kolovoza: “Stvari poput Svjetskog ekonomskog foruma: te su politike mrtve po dolasku u državu Floridu.”

“Želim imati vrijednosti, ne Davosa koje su nam nametnute, već mjesta poput Destina i Dunedina gdje sam odrastao”, inzistirao je antiglobalistički guverner .

To se neće dogoditi

U svibnju 2022. DeSantis je rekao da “ni pod kojim uvjetima” ne podržava sporazum Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) o pandemiji. “To se neće dogoditi, nema šanse”  , rekao je na konferenciji za novinare . 

“Vidjeli ste da mnoge od tih elita zagovaraju vrlo pogubne politike,” dodao je, napominjući da je “dio razloga zbog kojeg se ljudi žele preseliti ovamo taj što smo mi odbacili te politike, ali oni su zagovarali vrlo pogubne politike, uključujući zaključavanje djece iz škole. ”

Osim toga, pomilovao je sve počinitelje Covida. Naposljetku, poništio je novčane kazne ili kazne koje su primili stanovnici države zbog kršenja bilo koje mjere Covida.

DeSantis je prošli tjedan uvjerljivo pobijedio na izborima za guvernera Floride. Smatra se i mogućim predsjedničkim kandidatom.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp