Australija bilježi 63% manje rođenih nakon uvođenja “cjepiva” protiv covida – koji će biti izgovor vlade?


Novi podaci Australskog ureda za statistiku (ABS) pokazuju da je od lansiranja “cjepiva” protiv Covida -19 stopa nataliteta u Australiji pala za čak 63 posto.

Od listopada do studenog 2021. zabilježen je pad rođenih za 21 posto u odnosu na 10-godišnji prosjek. Od studenog do prosinca 2021., samo mjesec dana kasnije, zabilježen je pad rođenih za 63 posto.

“Prosinac je bio otprilike devet mjeseci nakon što su cjepiva protiv COVID-a puštena u prodaju,” primjećuje David James iz LifeSiteNewsa o grubom vremenskom okviru od začeća do rođenja.

“Moguće je da će neke od ovih brojki biti revidirane, ali ako se trend nastavi, Australija će završiti s praznim rodilištima. Čak i propagandisti koji vode vladine medijske odjele i takozvani novinari koji papagajski ponavljaju sve što kažu, teško će sakriti taj problem.”

Therapeutic Goods Administration (Australska FDA) vrši masovna ubojstva civila

Postoji velika vjerojatnost da nitko u australskoj politici, osim možda nekoliko “sporednih osoba”, ne govori ništa o ovim osuđujućim podacima. To je zato što “cjepivo” protiv Covid-19 razotkriva ubode kao sredstvo za depopulaciju.

Ako se uopće išta kaže, to će vjerojatno biti učinjeno uobičajenim spinom da “korelacija nije jednako uzročnost”,  što znači da nitko sa sigurnošću ne zna jesu li injekcije odgovorne. Ali što bi drugo moglo biti?

Jedina stvar koja se promijenila početkom 2021. je Donald Trump koji je u potpunosti pokrenuo operaciju Warp Speed ​​​​i pustio milijarde misterioznih kemijskih injekcija u svijet. Otprilike devet mjeseci kasnije, natalitet je pao diljem svijeta.

Postojala je barem jedna osoba koja je bila u vladi, bivši savezni senator George Christensen, koji se pitao: “Je li za to kriv ubod?” Čak je napisao i članak o tome koji će ga gotovo sigurno staviti na nišan za klevetu i atentat na njega.

Naomi Wolf i tim istraživača identificirali su dugačak popis negativnih posljedica injekcija koje nadilaze samo nedostatak reprodukcije. Oni uključuju:

  • Problemi s muškom plodnošću koji utječu na spermu, funkciju prostate, a time i na plodnost (američka Agencija za hranu i lijekove (FDA) obaviještena je o tome 1. travnja 2021., a tada se nije dogodilo apsolutno ništa).
  • Pitanja plodnosti žena, koja su također ignorirana od strane federalnih regulatora.
  • Sonogrami koji pokazuju abnormalnu upalu i kalcifikaciju u fetusima otprilike osam tjedana nakon injekcije.
  • Ozljede penisa za koje Pfizerovi interni dokumenti priznaju da su se dogodile.
  • Pobačaji sa stopom od 87,5 posto.

Je li se Therapeutic Goods Administration (TGA), australska verzija FDA-e, potrudila istražiti ovo kada je odobrila i kasnije izdala ovlast za injekcije Covid-19 za svoje građane? Ako je tako, kako je TGA zaključila da su injekcije sigurne za sve, a kamoli za trudnice?

Specijalist za plodnost Dr. Luke McLindon kaže da je vidio ogroman porast broja pobačaja kod svojih pacijenata nakon što su im dane injekcije. Prije Warp Speed ​​operacije, stopa pobačaja među McLindonovim pacijenticama bila je 12-15 posto. To je sada 74 posto među njegovim “cijepljenim” pacijentima.

“Ono što je sada potrebno nisu potpuni odgovori, već prava pitanja”, kaže James. “Pitanja koja su mediji sramotno propustili postaviti, a potom, još sramotnije, napali druge da ih postavljaju.

Za odgovor na početna pitanja trebat će vremena, ali treba ih postaviti: ‘Zašto stopa plodnosti pada?’ Zašto je porasla stopa smrtnosti u Australiji? Zašto je prosječna dob umrlih od Covida identična očekivanom životnom vijeku u Australiji?”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp