Skandal! Udruga liječnika u Kanadi savjetuje kolege: Necijepljeni su duševno bolesni


Liječnicima u Ontariju navodno se savjetuje da razmotre uporabu psihijatrijskih lijekova kod pacijenata koji odbijaju cjepivo.
Tijekom intervjua na turneji Let Freedom Reign Tour, liječnik i istraživač raka dr. William Makis naglasio je da je Koledž liječnika i kirurga Ontarija poslao poruku liječnicima implicirajući da njihovi necijepljeni pacijenti možda pate od mentalne bolesti i da im treba propisati psihijatrijske lijekove .

“Ovo je nedavno stiglo s Koledža liječnika i kirurga Ontarija. Koledž je poslao pismo ili memorandum svim liječnicima u Ontariju sugerirajući sada, oni to ne nalažu, oni samo sugeriraju da sve njihove pacijente koji nisu cijepljeni treba promatrati i utvrditi da imaju problema s mentalnim zdravljem i staviti ih na psihijatrijski lijekovi.”

Za sada je to samo prijedlog, izjavio je dr. Makis.

Koledž liječnika i kirurga Ontarija ne bi trebao davati takve prijedloge. Ovo je vrlo neetično i ovo je vrlo, vrlo sklizak teren. “Ako oni sugeriraju da ljudi koji žele imati tjelesnu autonomiju i ne žele eksperimentalno cjepivo, da možda nešto mentalno nije u redu s njima, to je vrlo, vrlo opasan, sklizak teren na kojem se nalazimo”, zaključio je dr. Makis.

Ovo eksplozivno izlaganje dolazi nakon što je dr. Makis progovorio o smrti 93 liječnika nakon uvođenja cjepiva.
Dr. William Makis napisao je pismo Kanadskoj liječničkoj udruzi (CMA) tražeći od njih da istraže nagli porast smrtnosti među kanadskim medicinskim stručnjacima nakon provedbe obveznog cijepljenja medicinskog osoblja.

Prema medicinskoj sestri koja je podijelila informaciju, tri liječnika umrla su nakon što je bolnica počela prepisivati ​​četvrto cjepivo protiv Covida za svoje zaposlenike.

Trojica liječnika koji su umrli u istom tjednu bili su dr. Lorne Segal (17. srpnja), dr. Stephen McKenzie (18. srpnja) i dr. Jakub Savicki (21. srpnja).

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp