Dr. Rüdiger Pötsch u pismu Lauterbachu – Propaganda cijepljenja mnoge je građane koštala zdravlja i života


Vaše pismo žrtvama

(Otvoreni odgovor Karlu Lauterbachu)

Dobio sam od Vas pismo bez datuma sa zaglavljem Federalnog ministarstva zdravstva i adresom mog privatnog zdravstvenog osiguranja “Allianz” ispod njega, u kojem me pozivate (iako niste moj liječnik) na cijepljenje. Već sam pokrenuo provjeru zaštite podataka vašeg tajnog pristupa s Allianzom. Vaše pismo svim starijima od 60 godina u našoj državi ne samo da je koštalo fondove socijalnog osiguranja 50 milijuna eura, nego je mnoge koštalo zdravlja i života.

Ako ustanovite da ste svjesni da “mnogi više ne žele čuti temu Corone”, trebali biste proširiti svoju svijest na način da se vaša izjava odnosi i na ime i izgled izvjesnog gospodina Karla Lauterbacha.

Opet, kao u perpetuom mobileu, ponavljate neistinitu tvrdnju da je “cijepljenje protiv virusa Sars-Cov-2 i dalje jedno od najučinkovitijih sredstava” i opet iznosite lažnu činjeničnu tvrdnju, proturječnu međunarodnim studijama, da bi cjepiva bila dobra štite od težih tijekova bolesti, prekidaju lance infekcije i tako ublažavaju posljedice mogućeg vala infekcija.

To je opovrgnuto barem otkako je menadžerica Pfizera Janine Small dala izjavu u Europskom parlamentu.

Vaša izjava da “ove jeseni imamo na raspolaganju cjepiva koja su prilagođena varijanti Omicron i posebno su učinkovita protiv ovih varijanti” već je postala neodrživa kada je isplivalo vaše nedatirano propagandno pismo! Virolog Hendrik Streeck ne samo da je u “Bild am Sonntagu” razotkrio vaš zahtjev za maskom i vašu zabludu da poduzmete mjere, već je i izjavio da nova cjepiva nisu ni mrvicu bolja od starih.

Savjetnik osnivača WEF-a Klausa Schwaba, Noah Harari, u međuvremenu je otkrio pravi razlog “Covid plandemije”: Covid je ključan jer uvjerava ljude da prihvate i legitimiziraju potpuni biometrijski nadzor”. U međuvremenu, sud u Peruu je došao do zaključka da kriminalne elite stoje iza izbijanja Corone. Prema prizivnim sudovima u Chinchi i Piscu, milijarderi George Soros i Bill Gates te obitelj Rockefeller djeluju iza scene.

Ovi sudski zaključci podupiru izjave hamburškog liječnika i analitičara dr. Heiko Schoening:  “Korona panika je inscenacija. To je prevarantski trik. Krajnje je vrijeme da shvatimo da smo usred globalnog i mafijaškog kriminala. Vidi se da imamo posla s organiziranim kriminalom. Što mi tamo radimo? Ne igramo se više! Ovdje i sada povlačimo našu crvenu liniju.”

Mjesecima širite neistinu da cijepljenje nema nuspojava.Prof.dr. Klaus Stöhr stoga je s pravom zahtijevao oduzimanje Vaše dozvole za obavljanje liječničke djelatnosti. U Saveznoj Republici Njemačkoj javno oglašavanje lijekova je protuzakonito.  Čini se da se u Kirgistanu “zapadne vrijednosti” poštuju bolje nego kod nas: kirgistanski ministar zdravstva je u zatvoru jer je – kao i vi – kupio goleme količine suvišnih cjepiva na trošak poreznih obveznika. Trebali biste hitno posjetiti svog kolegu u zatvoru i dobiti savjet iz prve ruke o opasnostima svojih postupaka.

Ako mi sada kao liječniku obiteljske medicine s desetljećima radnog staža preporučujete da provjerim svoj cijepni status, čini mi se da Vam sugeriram hitno traženje neodređene psihijatrijske pomoći .

Sve dok ste još na funkciji – umjesto na sudu – hitno iskoristite takve ponude!

Ozdravite!

Dr. Rüdiger Pötsch
bivši Član odbora Nacionalne udruge liječnika obveznog zdravstvenog osiguranja

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp