Fauci u posljednjem javnom obraćanju ponovno promovirao cjepivo: “Obvezno se cijepite najnovijim cjepivom protiv COVID-a”


Dr. Anthony Fauci (direktor NIAID-a – National Institute of Allergy & Infectious Diseases) bio je najistaknutija pandemijska figura i jedan od glavnih aktera pandemije te glavni promotor cjepiva protiv Covida – što se pokazalo i u njegovu posljednjem službenom obraćanju koje je iskoristio da ponovno promovira cjepivo. Nevjerojatno, zar ne? Mnogi tvrde kako je upravo on zbog svog velikog angažmana oko cjepiva odgovoran za ugrožavanje zdravlja i života brojnih građana koji su pretrpjeli strašne nuspojave cjepiva diljem svijeta.

Podsjetimo, Fauci je prije dva tjedna pozvan da da izjavu pred službenim povjerenstvom i tužiteljstvom u vezi suradnje s Big Techom kada je u pitanju cenzura tzv. traganje za dezinformacijama koje to često uopće nisu, nego predstavljaju očajničko traganje naroda za istinom. No, moćnicima je sve što nije u skladu s njihovim narativom dezinformacija, pa nas to više niti ne čudi. Svi znamo da je na snazi neviđena cenzura.

Sredinom godine Fauci je najavio svoj odlazak u mirovinu kao i mnogi “stručnjaci” diljem svijeta koji su tijekom pandemije bili vrlo aktivni. Je li ovo slučajnost ili ne? Pitamo se. U svom posljednjem službenom javnom nastupu, iskoristio je priliku da se posljednji put obrati publici s podija Bijele kuće i pogodite što je rekao:

“Moja posljednja poruka, vjerojatno posljednja s ovog podija je da se obvezno cijepite najnovijim ažuriranim cjepivom protiv COVID-a čim budete kandidat za cijepljenje i time zaštitite sebe i svoju obitelj”, rekao je Fauci bez imalo ustručavanja. Uostalom, poslušajmo njegovo posljednje obraćanje:

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp