Necijepljene banke krvi – Saznajte više o ovom rastućem pokretu čiste transfuzije


Švicarski naturopat George Della Pietra pokrenuo je novu uslugu “SafeBlood Donation” za pružanje čiste, necijepljene krvi pacijentima kojima je potrebna transfuzija.

Budući da je opća opskrba krvlju sada kontaminirana “potpuno cijepljenom” kemijskom krvlju punom šiljastih proteina, potražnja za čistom krvlju raste. Pietra je očito u tome vidio izvrsnu priliku da osigura čistu krv, koja je sada traženija nego ikad.

Pietra masovnu kampanju ubrizgavanja cjepiva protiv Covid-19 naziva “zločinom stoljeća” i vjeruje da injekcije messenger RNA (mRNA) covida “zagađuju” krv i uništavaju imunološki sustav.

Ako necijepljena osoba dobije transfuziju krvi koja sadrži mRNA, spike proteine ​​i bilo što drugo u tim bočicama, ona se također može zaraziti, zbog čega je osmislio uslugu darivanja sigurne krvi.

Mediji pod kontrolom korporacija rugaju se Pietri i optužuju ga za pseudoznanost, ali ostaje činjenica da je čista krv sve traženija jer nitko ne želi zaražene stvari.

“Dobijam stotine e-mailova s ​​pitanjem: ‘Imate li krvi na raspolaganju, jer moram na operaciju za tri tjedna’,” kaže Pietra.

“Želimo biti platforma za ljude koji žele imati slobodan izbor darivatelja krvi. Bilo da misle da postoji stvarna teorija zavjere, da se događa Novi svjetski poredak, ili samo kažu ‘Ja to jednostavno ne želim’ iz bilo kojeg razloga.”

Hoće li čista, necijepljena krv postati popularna roba?

U eri nakon Operacije Warp Speed ​​​​posebno se smatra dobrim imati čistu, necijepljenu krv. Budući da se čini da su necijepljeni manjina, relativna rijetkost te čiste, necijepljene krvi može značiti veću cijenu.

Po svim društvenim mrežama, takozvani “čistokrvni” pišu da krv bez uboda vrijedi mnogo novca. Isto vrijedi i za spermu necijepljenih muškaraca, za koju neki kažu da bi mogla postati “sljedeći Bitcoin ” .

Mučno je razmišljati o svemu ovome u novčanim terminima, ali to je priroda ortačkog kapitalističkog svijeta u kojem svaki detalj ljudskog života mora biti unovčen kako bi se zadovoljila nezasitna pohlepa svijeta koji je potpuno poludio.

Trenutno SafeBlood Donation ima članove u najmanje 16 zemalja u kojima je cilj uspostaviti banke krvi koje opskrbljuju svoje članove necijepljenom plazmom. Plan je također izvršiti pritisak na više bolnica i zdravstvenih vlasti da dopuste “ciljane donacije” specifične necijepljene krvi u tradicionalnim centrima za darivanje krvi.

“Medicinske vlasti dopuštaju ciljane donacije samo u posebnim situacijama kada je to medicinski neophodno, na primjer za dobivanje rijetke krvne grupe, ali sve češće odbijaju zahtjeve za ‘necijepljenu’ krv iz etičkih i medicinskih razloga” .

Razlog zašto SafeBlood Donation upada u probleme s ovim je taj što svi “službeni” izvori, uključujući američku Agenciju za hranu i lijekove (FDA), inzistiraju na tome da nema razlike između cijepljene i necijepljene krvi.

Ne očekuje se da će trenutni sustav ispuniti ono što SafeBlood Donation i njegovi članovi pokušavaju učiniti, tako da će neizbježan ishod ovoga biti stvaranje potpuno nove infrastrukture davanja krvi u kojoj je dopuštena samo čista krv.

“Nikada prije nisam vidio ovakvu krv”, kaže Pietra o anomalijama koje je uočio prilikom pregleda uzoraka pune krvi, što ga je potaknulo da pokrene SafeBlood Donation.

“To je bio, da budem iskren, glavni razlog zašto sam pokrenuo cijelu stvar jer kad sam to vidio bio sam jako zgrožen.” Zaključio je Pietra.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp