Bidenov transrodni admiral poručio svojim kolegama da se moraju boriti za prava transrodnih osoba


Admiral(ka) Rachel Leland Levine – rođen(a) 28. listopada 1957. godine američka je pedijatrica koja od 26. ožujka 2021. godine služi kao pomoćnica tajnika Ministarstva zdravstva i društvenih usluga nakon što ju je nominirao predsjednik Joe Biden i potvrdio Senat SAD-a. Ona je također admiral s četiri zvjezdice u javnom zdravstvu SAD-a. Levine je profesor(ica) pedijatrije i psihijatrije na Penn State College of Medicine, a prethodno je bio glavni liječnik Pennsylvanije (od 2015. do 2017. godine) i tajnik Ministarstva zdravstva Pennsylvanije (od 2017. do 2021. godine).

Levine je jedna od nekoliko otvoreno transrodnih osoba koje djeluju kao vladini dužnosnici u SAD-u i prvi otvoreno transrodni časnik s četiri zvjezdice. Rođen kao muškarac, Levine se iz muškarca pretvorio u ženu 2011. godine. On i njegova bivša supruga Martha Peaslee vjenčali su se 1988. godine, tijekom posljednje Levinove godine na medicinskom fakultetu. U braku su dobili dvoje djece. Razveli su se 2013. godine. Rachel Levine bila je članica odbora Equality Pennsylvania u sklopu kojeg se zalagala za LGBTQ+ prava. Proglašena je ženom godine za 2022. godinu od strana časopisa USA Today. Time se odaje počast ženama koje su značajno utjecale na cjelokupno društvo.

Levine se ne prestaje zalagati za LGBTQ+ zajednicu te je, obraćajući se svojim kolegama iz struke – pedijatrima i svima ostalima poručila da moraju kao i on(a) promicati prava spomenute zajednice i na neki način postati aktivisti za transrodnu ideologiju. Njezina je težnja da se djeca od malih nogu isprogramiraju za njihove ciljeve.

Njezine poruke ne idu samo mladima, već, kako je rekla – učiteljima u školama, profesorima, ravnateljima škola, školskim odborima, profesionalnim organizacijama, rekreacijskim centrima, zdravstvenim djelatnicima i svima ostalima koji mogu utjecati na zajednicu da se bolje odnosi prema gore spomenutoj skupini ljudi.

„Oni koji nas napadaju nošeni su agendom politike. To nema veze s medicinom, to nema veze sa znanošću, to nema veze s toplinom, suosjećajnošću i razumijevanjem…“, rekla je između ostalog Levine u svom obraćanju kolegama, osjećajući se povrijeđeno zbog napada od strane protivnika njezinih stavova. To što o njemu ili njoj pišemo čas u muškom, čas u ženskom rodu je zbog toga što rodni identitet transrodnih osoba zbunjuje jer Levine je, primjerice, rođen kao muškarac, a kasnije je poželio biti žena.

Pod egidom jednakih prava za sve ljude, LGBTQ+ skupina iz dana u dan prodire sve dublje u animirane filmove, serije, filmove, igrice, glazbene spotove i masmedije općenito, kako bi djeca i mladi ljudi stvorili pozitivnu sliku o njima te formirali stavove koji će ići njima u prilog. Naravno da se radi o programiranju i indoktriniranju. Sve počinje još od vrtića i škola.

Svoju je poruku Levine uputila javnosti i struci putem Twittera. Koliko je sve to skupa prihvatljivo ljudima ili ne, prosudite sami i poslušajte što Levine poručuje svojim kolegama i kolegicama i kakve im sve naputke daje.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp