Christian Terhes – Upravo smo svjedoci kinezifikacije Europe i sustava socijalnog bodovanja


Rumunjski europarlamentarni zastupnik Christian Terhes rekao je da je da trenutno svjedočimo kinezifikaziji Europe koja će po ugledu na Kinu uvesti sustav socijalnog kreditiranja.

“Upravo sada svjedočimo kinezifikaciji Europe. Vidimo šta se trenutno sada događa u Kini sa sustavom socijalnog kreditiranja gdje vlada prati i nadzire sve ljude od početka do kraja. Sve što rade, sve gdje se kreću, oni kontroliraju sve, oni promatraju sve.

Ovo je primjer tiranije, kada vlada zna sve o vama, gdje idete, šta jedete, gdje ulazite… to je konzistentna tiranija. I vidimo da sistem upravo sada implementira pod liderstvom Ursule von der Leyen polako ali sigurno i u Europskoj Uniji.

Zeleni certifikat je samo prvi korak.

Postoji još nekoliko prijedloga upravo sada pod debatom u parlamentu. Europski ID novčanik na primjer. Evropska socijalno-sigurnosna kartica. Sve ove stvari kreiraju sustav koji će pratiti, kontrolirati, nadgledati i uvjetovati prava svih europskih građana.

Evo jučer, ustvari prekjučer, u ponedjeljak, u planeru imali smo komesara za rad i on je rekao “trebamo europsku socijalno-sigurnosnu karticu, broj, pasoš… certifikat, kako bi “olakšali” slobodu kretanja.” Znate li gdje smo ovo već čuli?! Sa zelenim certifikatom. Dakle, oni koriste isti narativ.

Pozivam vas kao novinare, samo promatrajte što govore i što rade, jer je 180 stupnjeva razlika između onoga šta kažu, šta obećavaju i čemu se posvećuju ispred planera i onome šta je rezultat.” Zaključio je Terhes.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp