Dr. Robert Malone vratio se na Twitter nakon što je dobio zabranu zbog raskrinkavanja COVID agende


Dr. Robert Malone iznio je tvrdnje dovodeći u pitanje učinkovitost cjepiva protiv COVID-19.


Twitter je u ponedjeljak ukinuo suspenziju računa dr. Roberta Malonea, koji je prethodno izbačen s platforme zbog svojih objava o cjepivima protiv korona virusa.

Malone, istraživač mRNA cjepiva, uklonjen je s Twittera prije gotovo godinu dana zbog očitog kršenja pravila društvene mreže o dezinformacijama o COVID-19.


Više je puta iznio tvrdnje o učinkovitosti cjepiva. Twitter nakon obustave nije precizirao koji Maloneov tweet krši njihovu politiku.

U jednom od svojih posljednjih tweetova prije zabrane, Malone je 29. prosinca 2021. podijelio poveznicu na video kanadskog saveza za skrb o bolesti COVID-a pod naslovom “Pfizerova cijepljenja za COVID-19 – Više štete nego koristi – VIDEO.”

“Pfizerovi šestomjesečni podaci koji pokazuju da Pfizerova cijepiva protiv COVID-19 uzrokuju više bolesti nego što ih sprječavaju. Plus, pregled nedostataka Pfizerovih ispitivanja u dizajnu i izvedbi”, stoji u opisu videa.

Twitter je stavio oznaku “Obmanjujući” na Maloneov tweet i ograničio lajkove, retvitove i odgovore na post.

Otprilike u isto vrijeme kada ga je zabranio Twitter, Maloneovo pojavljivanje u podcastu Joea Rogana cenzurirao je YouTube. U intervjuu s Roganom, Malone je razgovarao o cjepivima i odgovoru vlade na pandemiju COVID-19.

Malone se više puta pojavljivao kao gost na kanalu Fox News, uključujući emisije “Tucker Carlson Tonight” i “The Ingraham Angle”.

“Ono što mediji ne razumiju je da ne možete potisnuti informacije”, rekao je voditeljici Lauri Ingraham u siječnju. “Naći će način da bude slobodan.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp