Jednomjesečni dječak preminuo od krvnih ugrušaka nakon što je primio krv cijepljene osobe

Jednomjesečni dječak preminuo od krvnih ugrušaka nakon što je primio krv cijepljene osobe

Slučaj jednomjesečnog dječaka Alexa koji je preminuo u bolnici od krvnih ugrušaka nakon što je primio krv cijepljene osobe, svim se silama pokušava zataškati. Majka je za smrt svoje bebe okrivila cijepljenu krv koju je dječak primio u bolnici i od koje je zadobio smrtonosne ugruške, a bolnica pokušava cijeli slučaj gurnuti pod tepih i od javnosti skriti činjenicu da je dječak ikada bio kod njih.  

Gubitak djeteta najbolnija je trauma koju će svaki roditelj doživjeti.

Cornelia Hertzler iz Hot Springsa, Montana, rodila je Alexandera 3. siječnja 2022. Nažalost, Alexander je umro 17. veljače 2022. godine.

Gospođa Hertzler rekla je da je njezina jednomjesečna beba umrla od krvnog ugruška uzrokovanog primanjem “krvi osobe cijepljene protiv COVID-a” tijekom transfuzije krvi.

“Umro je nakon što je dobio transfuziju cijepljene krvi”, tvrdi Hertzler. “Dobio je krvni ugrušak odmah nakon što je primio transfuziju. Krvni ugrušak koji nikakav razrjeđivač krvi ne može riješiti.”

“Bilo mu je sve gore sve dok mu nije prešlo s koljena na srce i dok mu se organi nisu ugasili. Zbog toga mu je tijelo nateklo, a vene su mu izgledale kao da eksplodiraju”, dodala je.

Alexander je rođen s problemom grla koji se može liječiti samo operacijom. Hertzler je tvrdila da je njezinom sinu krv dao liječnik u bolnici Sacred Heart u Spokaneu, Washington, bez njezinog ili suprugova dopuštenja.

“Imao je operaciju kako bi riješio problem u grlu s kojim se rodio. Tijekom operacije nije mu bila potrebna transfuzija krvi.”

“Kasnije, nakon što nam je isteklo odobrenje (transfuziju krvi odobrili smo samo u hitnim slučajevima tijekom operacije). Liječnik mu je dao transfuziju krvi jer mu je razina hemoglobina bila malo niska. Nismo dali dopuštenje za to i liječnik je znao da ne želimo cijepljenu krv jer smo bili zabrinuti zbog krvnih ugrušaka. Sljedeći dan nakon transfuzije otkrili su krvni ugrušak”, rekao je Hertzler.

Hertzler je izjavio kako je liječnik odbacio mogućnost da je incident uzrokovala transfuzija krvi.

“Nisu htjeli ni uzeti u obzir da ga je ubila transfuzija krvi. Priznali su samo da ga je ubio krvni ugrušak. Nadam se da ovaj moj slučaj može upozoriti druge na opasnost od krvi iz banke krvi,” rekla je.

Prema Američkom Crvenom križu, oni ne “označuju proizvode od krvi kao da sadrže cijepljenu ili necijepljenu krv jer cjepivo protiv COVID-19 ne ulazi u krvotok i ne predstavlja sigurnosni rizik za primatelja.”

“Iako se antitijela koja proizvodi stimulirani imunološki sustav kao odgovor na cijepljenje nalaze u krvotoku, stvarne komponente cjepiva nisu”, rekla je Jessa Merrill, direktorica biomedicinskih komunikacija Crvenog križa.

Prema studiji koju je poduprlo Ministarstvo istraživanja, inovacija i digitalizacije Rumunjske i objavljeno na web stranici NIH-a, cjepivo mRNA može se otkriti u krvi 15 dana nakon cijepljenja, suprotno tvrdnjama Crvenog križa.

“Zaključno, pokazali smo da mRNA BNT162b2 cjepiva ostaje u sistemskoj cirkulaciji cijepljenih osoba najmanje 2 tjedna, tijekom kojih vjerojatno zadržava svoju sposobnost induciranja ekspresije S-proteina u osjetljivim stanicama i tkivima”, navodi se u studiji.

“U plazmi, mRNA se odmah mogla detektirati samo nekoliko sati nakon cijepljenja, a ostala je detektabilna nakon uzimanja 6 do 15 dana.”

Svojedobno smo izvijestili da je recenzirana studija u Italiji otkrila kako je 94% ljudi koji su iskusili nuspojave nakon primanja mRNA cjepiva imalo abnormalnu krv i sadržavalo u njoj strane tvari mjesec dana nakon cijepljenja.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp