15-minutni gradovi budućnosti – kao urbani zatvori koje ćemo morati prihvatiti kao novu nenormalnost globalista


15-minutni gradovi – to je plan Ujedinjenih naroda (UN-a) i Svjetskog ekonomskog foruma (WEF-a), zato što oni, kako ističu, brinu o nama i žele za početak da se manje vozimo našim automobilima. Svjetski ekonomski forum rekao je da je ovo preuređenje gradova apsolutno neophodno zbog klimatskih promjena. Klimatske promjene i globalni konflikti izazivaju stres tako da će gradovi od 15 minuta postati nužni. 15-minutni gradovi dio su plana urbane transformacije u sklopu Velikog reseta svijeta o kojem na glas mašta Klaus Schwab.

A idealno rješenje za to bila je pandemija kada je kretanje ljudi bilo ograničeno i to se pokazalo izvedivim, pa je ispalo da je pandemija bila priprema za klimatska zaključavanja koja će tek uslijediti, čak i to su rekli naši vrli globalisti.

Eto, nedavno smo izvijestili o tome kako je lokalna vlast okruga Oxfordshire izjavila je da će podijeliti grad na 6 okruga od 15 minuta. Gradska vlast je navela da tako želi smanjiti putovanja motornim vozilima. A ideja je da se tim striktnim pravilima smanji uporaba automobila na 15 minuta. Građani će morati prijaviti svoje „zle“ automobile kako bi njima mogli prijeći granice tih okruga. Ako netko od 150.000 građana prijeđe granice tih okruga više od 100 puta godišnje, plaćat će novčane kazne od 70 funti.

Ovo za sada, iz današnje perspektive zvuči smiješno i nestvarno kada govorimo o klimatskom zaključavanju, ali BBC se uopće ne šali u vezi 15-minutnih gradova. Ovo klimatsko zatvaranje dovest će do toga da će vam vlast birati i s kim ćete se družiti. Gradovi od 15 minuta određivat će nam i s kim se družimo te time utjecati na našu socijalizaciju. BBC je upravo socijalizaciju stavio u prvi plan u svojoj prezentaciji 15-minutnih gradova. Njihov je naslov glasio: „Kako će 15-minutni gradovi utjecati na našu socijalizaciju“.

Ali, ne pričamo samo o Oxfordu. Nakon njega na red će doći još i Brisbane, Melbourne, Barcelona, Buenos Aires, Paris, Portland i brojni drugi gradovi koji imaju slične planove. Jedino što je Oxfordshire u prednosti pred svima ostalima jer je 29. studenog ove godine odobrio kontrolu kretanja automobila.

Na bazi svega toga prvo probno klimatsko zaključavanje i podjela grada Oxforda na 15-minutne okruge počet će u siječnju 2024. godine. Ovaj kafkijanski model života bit će nešto posve novo za sve građane globalnog sela. Ove ‘progresivne elite’ žele nas utjerati u torove (okruge) kao ovce. Eto, gle slučajnosti, i na web site-u Ujedinjenih naroda također se govori o 15-minutnim gradovima. Naslov glasi: „15-minutni grad – grad koji nas ljude postavlja u centar urbane transformacije“.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp