Robert F. Kennedy Jr: CIA je ubila mog strica


Nacionalni arhiv SAD-a objavio je u četvrtak tisuće nikad prije viđenih dokumenata o ubojstvu Johna F. Kennedyja (JFK). Ova objava izazvala je razne komentare, a Robert F. Kennedy je na Twitteru podijelio svoje mišljenje rekavši – CIA je ubila mog strica.

No, FBI i CIA nisu dopustili objavljivanje svih dokumenata vezanih uz ubojstvo JFK-a (Robert F Kennedy). Oko 3% JFK-ovih dokumenata još uvijek je klasificirano, više od 50 godina nakon atentata.

Što skrivaju?

Tucker Carlson odgovorio je na ovo pitanje u četvrtak navečer.

Po njegovom mišljenju, odgovor je da je CIA bila umiješana u atentat na JFK.

Carlson je to objasnio na sljedeći način:

Razgovarali smo s nekim tko ima pristup ovim još uvijek tajnim dokumentima CIA-e. Osoba je duboko upoznata sa sadržajem tih dokumenata. Tu smo osobu izravno pitali je li CIA umiješana u atentat na Johna F. Kennedyja, američkog predsjednika. I evo odgovora koji smo dobili, doslovno: “Odgovor je da. Vjerujem da su bili umiješani. To je potpuno drugačija zemlja nego što smo mislili. Sve je laž.”

U petak je Robert F. Kennedy Jr. odgovorio na izvješće Tuckera Carlsona na svom Twitteru.

Inače, ne samo da je Robertov stric ubijen, već mu je ubijen i otac u vrijeme dok se kandidirao za predsjednika.

Najhrabrija vijest u zadnjih 60 godina. Atentat na mog strica od strane CIA-e bio je uspješan državni udar od kojeg se demokracija nikada nije oporavila.

Voditelj Fox Newsa Tucker Carlson iznosi svoje mišljenje o izvoru koji kaže da je CIA bila umiješana u atentat na JFK-a u emisiji “Tucker Carlson Tonight”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp