Veliko resetiranje: Bečka srednja škola u potpunosti označena logotipom Agende 2030


Ispiranje mozga stanovništva grada Beča prelazi u sljedeću fazu. Logotipi UN Agende 2030 već su nekoliko puta uočeni, a brojni savezni političari također se pojavljuju sa stranim bedžom. Zapravo, pučanstvo nikada nije bilo pitano žele li se pokoriti tim globalističkim ciljevima. Sada je srednja škola “Anton Sattler Gasse” u Beču posvuda označena logotipovima Agende 2030. a  uprava škole to uopće ne želi komentirati.

Javili su se zabrinuti građani iz Beča. Barem od početka navodne pandemije korone 2020. bili su obaviješteni i zabrinuti o planovima Ujedinjenih naroda da svijet stave pod režim Agende 2030. Austrijska savezna vlada u potpunosti se podredila ovoj agendi 2016. godine (Faymannova/Mitterlehnerova vlada) bez demokratskog legitimiteta stanovništva. Članovi Nacionalnog vijeća čak izvještavaju koliko se već daleko odmaklo u provedbi stranih planova.

Novi svjetski poredak s dječjim bojama jarkih boja

Drugi nazivi za program ili njegove ciljeve su ciljevi održivog razvoja  ( SDGs ). Kao i kod bojanja, ovo su eufemizmi koji izgledaju djetinjasto. Sve što se mora dogoditi bilo bi samo za dobrobit čovječanstva. Šareno, raznoliko, rodno, u službi klime i naravno potpuno nesebično. Zapravo, to je program transformacije svijeta u novi sustav vlasti i vladavine u kojem demokracija igra samo sporednu ulogu, ako je uopće igra.

Čak i ako se nikada niste bavili temama “Veliko resetiranje” i “Agenda 2030”, vjerojatno ćete smatrati manje vjerojatnim s obzirom na trenutno stanje u svijetu da bi se svi bogati i moćni svijeta udružili upravo u tu svrhu moraju dati svijetu više ljudskih prava. I vama zvuči čudno? To je. Mogli bismo se povezati s brojnim alternativnim medijskim člancima na tu temu, ali ovaj mainstream blog puno je impresivniji, koji potanko objašnjava da prvo treba provesti Coronu, pa Veliki reset pa onda Agendu 2030 – a kako to zamisliti. Svatko tko sada kaže da “Veliko resetiranje” Klausa Schwaba (WEF) nema nikakve veze s Agendom Ujedinjenih naroda 2030: Naravno da je tako, čak i u ugovornom pisanju.

Sada povezano ispiranje mozga, koje bi trebalo pripremiti “vrli novi svijet”, očito udara punom snagom u škole. Ponovno pionirsku ulogu preuzima socijalistički Beč, koji je usko vezan uz Georgea Sorosa. Srednja škola Anton Sattler Gasse odlučila je posvuda istaknuti zastave s ciljevima Ujedinjenih naroda. Može se pretpostaviti da se radi samo o “šarenom” popratnom programu za žarišne točke ili tjednog projekta u školskim satima. Upit tko je to naredio i kako se to može uskladiti s postojećim pravilima i zakonima ponovno je ostao bez odgovora.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp