Globalna elita normalizira pedofiliju pred našim očima


Infiltrirane vlade diljem svijeta, koje djeluju pod izravnom kontrolom Svjetskog ekonomskog foruma, vode rat protiv naše djece. Mladi globalni lideri Klausa Schwaba sustavno pokušavaju normalizirati pedofiliju i dekriminalizirati seks s djecom, a sada su toliko arogantni da to više ni ne pokušavaju sakriti.

To se događa pred našim očima, a glavni mediji su suučesnici u njihovoj šutnji. 

Ovaj tjedan u krajnje ljevičarskom Novom Zelandu Jacinde Ardern, sudac je proglasio da 12-godišnja djeca mogu pristati na seks s odraslima. Nema potrebe za premotavanjem unatrag. Dobro ste me čuli. U predmetu se radilo o 45-godišnjaku čija se obrana temeljila na tvrdnji da je njegova 12-godišnja žrtva “to htjela”. Prema riječima sredovječnog muškarca, 12-godišnja djevojčica ga je prisiljavala na seks.

“Znam da je bila dijete, ali način na koji je došla k meni bio je kao zrela žena. Odbio sam je, ali ona mi se stalno vraćala. Zaista je željela ovo učiniti”, rekla je 45-godišnjakinja o djetetu koje je tada imalo 12 godina.

U posljednjim danima suđenja, sudac Earwaker bavio se pitanjem pristanka za osobe mlađe od 16 godina, prema izvješću New Zealand Heralda:

Pravno, osoba mlađa od 16 godina ne može dati pristanak za optužbe za nedolične radnje, stoga kao porota, sve što trebate odlučiti je jesu li se nedolične radnje dogodile “, rekao je.

Onda je došao udarac. Sudac je rekao poroti:

Ali što se tiče spolnog odnosa, pristanak može dati osoba mlađa od 16 godina. Morate razmotriti je li pristanak dan na temelju dokaza koje imate.”

U ponedjeljak je sudac Earwaker zatvorio suđenje, pozivajući porotu da ostane “potpuno nepristrasna” kada prosuđuje je li krunsko tužiteljstvo dokazalo svoj slučaj ili ne. Imajte na umu da govorimo o muškarcu koji je priznao da je imao seks s 12-godišnjakinjom i to opravdavao činjenicom da je ona to “željela”.

“ Nije dovoljno da vas kruna uvjeri da je najvjerojatnije kriv, to mora biti izvan razumne sumnje.”

Strašna vremena na Novom Zelandu. Ali jeste li iznenađeni? Govorimo o krajnje ljevičarskoj autoritarnoj državi, koju vodi mlada globalna liderica Jacinda Ardern, u kojoj se građanima govori da daju svoje potpuno povjerenje vladi.

Novi Zeland je pao. Ali nisu oni jedini.

Emmanuel Macron ponovno je izabran za predsjednika Francuske ranije ove godine na izborima koji su mnogi smatrali sumnjivima. Možda nije iznenađenje da je on također jedan od mladih globalnih lidera Klausa Schwaba, a Francuska također normalizira pedofiliju.

Vlada predsjednika Macrona glasala je protiv dobne granice za pristanak u Francuskoj 2018., postavši jedna od prvih nacija koja je popustila pod pritiskom međunarodne kabale koja je odlučna dekriminalizirati seks s djecom diljem svijeta.

To znači da savezni zakon u Francuskoj nema zakonsku dob za pristanak, a odrasli koji imaju spolne odnose s djecom bilo koje dobi neće biti procesuirani za silovanje ako dijete žrtva ne može dokazati ” nasilje, prijetnju, prisilu ili iznenađenje “.

Nacrt zakona protiv seksualnog i rodno uvjetovanog nasilja, poznat kao Schiappin zakonpotpisan je od strane francuskog parlamenta 3. kolovoza, što je izazvalo bijes u Francuskoj jer su roditelji i skupine za prava djece optužile Macronovu vladu da je izdala nacionalnu djecu.

Nepostojanje dobi za pristanak dovodi milijune djece u ozbiljnu opasnost od seksualnog zlostavljanja u Francuskoj, prema službenicima za zaštitu djece.

Ako išta, to je podcjenjivanje. Ali trebaju li se čuditi? Poput Jacinde Ardern s Novog Zelanda, Macron je jedan od mladih globalnih lidera Klausa Schwaba. Svi su oni vraški spremni ratovati protiv naše djece.

Voljeli ga ili mrzili, ruski predsjednik Vladimir Putin upozorio nas je prije mnogo godina da globalna elita planira normalizirati pedofiliju na Zapadu. Prema Putinu, globalna elita obožava Sotonu. “Radimo kako hoćemo” njihov je moto. Čini se da je bio u pravu.

Ranije sam rekao da su mainstream mediji sukrivci u svojoj šutnji. Više zainteresirani za promicanje Big Pharma proizvoda i djelovanje kao odjel za odnose s javnošću Demokratske stranke, mediji izgledaju potpuno nezainteresirani za probleme stvarnog svijeta koji imaju izravan utjecaj na živote naše djece.

Ali kad zagrebete po površini, shvatite da su mediji suučesnici na više načina od jednostavnog zatvaranja očiju.

Pokušaj normalizacije pedofilije godinama se odvija pred našim očima. A tko će bolje desenzibilizirati mase od njihovih omiljenih zvijezda.

Oprah već godinama koristi svaku priliku da tiho i prijevarno potkopa tradicionalne obiteljske vrijednosti. Prema Billu Maheru, veza između trideset i nešto i 12-godišnjeg djeteta sasvim je u redu i društvo bi trebalo prestati biti tako zategnuto.

I očito CNN koristi svaku priliku da ubaci malo pro-pedofilskog sadržaja među ostalo smeće koje prodaju. Prema glavnom pravnom analitičaru mreže, Jeffreyju Toobinu, koji je nakratko suspendiran zbog masturbiranja uživo u Zoom pozivu 2020. godine, pedofili uhvaćeni s dječjom pornografijom ovih bi dana trebali dobiti blaže kazne jer… ih je internet natjerao na to?

Još nismo došli ni do glave zmije. Hollywood Industrija zabave koja je glavna i odgovorna za ispiranje mozga masama desetljećima, Hollywood se općenito smatra kontroliranim od strane sotonističkih pedofila.

Upoznajte Johna Paula Ricea. On je filmski producent iz LA-a koji je radio na filmu Jerryja Bruckheimera Remember the Titans prije nego što je producirao niz filmova hvaljenih od strane kritike.

Prema Riceu, industriju zabave vode elitni pedofili koji trguju i žrtvuju djecu za vlastito izopačeno zadovoljstvo. I većina te djece ne doživi više od 7 ili 8 godina.

Dakle, ako želite živjeti u svijetu koji je siguran za našu djecu, vrijeme je da zauzmete stav.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp