Do kuda ovo ide? Globalistička Agenda 2030 sada je dostupna kao poštanska marka u Švicarskoj


Dnevni red Ujedinjenih naroda, koji rade ruku pod ruku sa Svjetskim ekonomskim forumom (WEF) na novom svjetskom poretku, sada je dostupan i kao poštanska marka. Stanovnici Švicarske su zadivljeni: “Posebna marka ima za cilj privući pozornost na Agendu 2030 i njezine ciljeve održivog razvoja.” Diljem Zapada, antidemokratski rušitelji društva sada kreću u ofenzivu. Je li slučajnost da se Agenda 2030, poput Globohoma, oslanja na infantilnu duginu optiku?

Švicarska pošta službeno objašnjava projekt na svojoj web stranici:

Ovo izvješćivanje o mjerama za pojedine zemlje ide na “Politički forum na visokoj razini o održivom razvoju” (HLPF), koji se svake godine održava u sjedištu UN-a u New Yorku. Izvješće koordinira FDFA i temelji se na širokom popisu u koji su uključeni svi odjeli i veliki broj nesaveznih aktera.

Posebnom markom želi se skrenuti pozornost na Agendu 2030. i njezine ciljeve održivog razvoja. Na predmetu postoji 17 boja koje predstavljaju te ciljeve. Izraz “Agenda 2030” oblikuju pomoću osnovnih geometrijskih oblika, odnosno najjednostavnijih vizualnih elemenata od kojih se grade svi složeni oblici.

Svako slovo i svaki broj temelji se na istoj površini kvadrata, jer je svaki od ciljeva jednako važan. Oblici podsjećaju na građevne blokove koji vas razigrano potiču da pomognete oblikovati i preoblikovati svijet, kako kaže koncept dizajna.


Naravno, inače vrlo demokratski osviještene građane Švicarske na referendumu nikada nisu pitali za mišljenje bi li se otporna alpska nacija također željela pokoriti globalističkim planovima UN-a i WEF-a. O ovoj podložnosti odlučila je isključivo politika u svim robovskim nacijama. Iza Agende 2030. stoje isti ljudi koji se bore s koronom, klimom i masovnom migracijom diljem svijeta, pogledajte i putovanje brodom gospođe Thunberg 2019. godine.

Dok se Svjetski ekonomski forum i ciljevi razvoja Ujedinjenih naroda ne mogu u potpunosti izjednačiti, potrebno je pozvati se na obvezujući ugovor od 600 stranica kojim su dvije organizacije definirale svoju suradnju.

Ljudima diljem svijeta pokušava se nametnuti pretvaranje demokracija u totalitarnu središnju vladu pomoću psiholoških sredstava. Sve bi im bilo najbolje, šareno je, raznoliko, inkluzivno. Jarke dječje boje to pokazuju. Da se posebno govori o dječjem razmišljanju, vidi se i iz gornjeg priopćenja Švicarske pošte, gdje se spominju “građevni blokovi”. Tu nastavljaju s objašnjenjem kako se pošta podvrgava ciljevima SDG-a:

Naš doprinos postizanju globalnih ciljeva održivosti

„Djelujemo danas – za sutra, za buduće generacije, za održivi razvoj našeg okoliša i društva. Kao provjereni osnovni dobavljač i okosnica urbane i ruralne mobilnosti, Švicarska pošta daje važan doprinos postizanju ciljeva održivog razvoja (SDG) koje je UN postavio kao dio Agende održivosti do 2030. godine. Švicarska pošta je posebno usredotočena na šest od 17 ciljeva jer tu može postići najveći učinak: s jedne strane kroz pozitivan doprinos svojih usluga, a s druge strane smanjenjem neizbježnih negativnih učinaka“.

Na primjer, elektrifikacija dostavne flote ima poseban utjecaj na  cilj 7 .

Koliko je vjerojatno da svjetski milijarderi odjednom nesebično rade za ljude umjesto da ih porobljavaju i isišu krv iz njih. Zašto bi nekome bilo stalo do spašavanja što više ljudskih života i borbe protiv bijede i siromaštva tko želi smanjiti čovječanstvo za najmanje 7 milijardi pojedinaca? Ne zvuči logično, a niti nije. Tamo gdje je krug SDG2030, unutra nema ničeg dobrog – i stoga je uvijek i svugdje za odbaciti. Pogotovo kad se vlastodršci ne usude ni pitati stanovništvo žele li uopće sve ovo.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp