Teror nad Markom Franciškovićem se nastavlja: Nakon mjesec i pol dana slobode, policija ga odvodi natrag u pritvor

Hrvatska država nastavlja progoniti i terorizirati Marka Franciškovića i njegovu obitelj. Nakon nešto više od mjesec dana koje je proveo na slobodi, Visoki kazneni sud prihvatio je žalbu DORH-a i u ovom trenutku Marko je uz pratnju policije na putu za Remetinec.

Državni teror u Hrvatskoj ide dalje

Nastavlja se politički progon hrvatskog intelektualca i književnika Marka Franciškovića.

Nakon što je u pritvoru bio gotovo godinu dana bez ikakvih dokaza, sada ga, nakon mjesec i pol dana slobode, vraćaju u pritvor nakon što je tzv. Visoki kazneni sud prihvatio žalbu tzv. Državnog odvjetništva na puštanje na slobodu.

Vladajući režim u suradnji s Državnim odvjetništvom, maksimalno se iživljava nad Markom i njegovom obitelji, držeći ga bez ikakvih dokaza u pritvoru i pokušavajući na bilo koji način slomiti njegovu volju, moral i duh kako bi on napokon pokleknuo i priznao krivicu za sve ono za što ga oni terete.

No, ne znaju da je Marko pod zaštitom Svevišnjeg, a osobe koje imaju čast i privilegiju da hodaju uz bok Svevišnjemu, ne mogu duhovno i moralno potonuti, jer njihovo je Kraljevstvo Nebesko i nikakve ovozemaljske ucjene na njih ne utječu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp