Svjetski ekonomski forum zbog borbe protiv klimatskih promjena želi otkazati Božić


Svjetski ekonomski forum nedavno je pokrenuo novu kontroverznu inicijativu koja će natjerati kršćane da podignu oružje i krenu u rat protiv globalizma.

Svjetski ekonomski forum sada poziva na ukidanje božićnih blagdana u narednim godinama kao dio napora za očuvanje okoliša.

WEF je naredio mainstream medijima da počnu gurati antibožićni narativ i želi uvesti međunarodnu politiku koja će zahtijevati od vlada da postupno ukinu božićne tradicije u svojim zemljama u korist “ugljično neutralnih” proslava.

CNN koji je uvijek na čelu globalističke agende, naredio je svojoj publici prošle godine, da otkažu Božić zbog Covida.

Ove godine liberalni sadisti na CNN-u žele da njihova publika otkaže božićne planove zbog klimatskih promjena. The Guardian, još jedno globalističko glasilo pod čvrstom kontrolom WEF-a, poručio je svojim čitateljima da je davanje darova i uživanje u tradicionalnim božićnim jelima “vulgarno” i da pod hitno treba prestati.

Umjesto purice i svih dodataka, Guardian želi da ukinete svoj tradicionalni božićni obrok i zamijenite ga kukcima, crvima, cvrčcima i sintetičkim lažnim mesom Billa Gatesa.

Nova kandidatkinja demokrata u Zastupničkom domu Katherine Clark čvrsto je pod kontrolom WEF-a i preuzela je na sebe da predvodi zahtjev Kongresa za otkazivanje Božića, izjavljujući da to želi učiniti za svoju djecu.

Čini se da Klaus Schwab nije pretjerivao kada je rekao da je WEF prodro u lijeve vlade diljem svijeta.

Ali zašto je WEF tako odlučan da otkaže Božić?

Prvo morate razmisliti o jednoj važnoj činjenici: WEF nastoji redefinirati što znači biti čovjek na Zemlji. Vjeruju da imamo previše sloboda i da trošimo previše resursa.

WEF ne pokušava samo prodrijeti u vlade i kontrolirati gospodarstva, on želi redefinirati smisao života na Zemlji. Ništa manje od toga.

Ovo je članak na web stranici WEF-a koji pokazuje da su potpuno sišli su s uma.

Prema insajderu WEF-a, mnoge politike WEF-a odnose se na ” gnječenje ljudske duše “.

Ima li boljeg načina za slomiti ljudsku dušu od negiranja njenog postojanja?

Prema WEF-u, Isus je lažna vijest, Bog je mrtav, a vi nemate dušu. Vi ste “životinja koja se može hakirati” koja nema sposobnost slobodne volje.

WEF je sve neprijateljskiji prema kršćanstvu i tradicijama povezanim s Božićem. Jasno je da Klaus Schwab svjesno pokušava zamijeniti Isusa Krista.

Desna ruka Klausa Schwaba, Yuval Noah Harari, objavio je da je WEF bio toliko uspješan u svojim planovima da “stječe božanske moći” “ stvaranja i uništenja”.

Blasfemija tu ne prestaje.

Prema WEF-u, stigla je nova svjetska religija koja ujedinjuje cijelo čovječanstvo u štovanju pred oltarom klimatskih znanosti, tehno-komunizma i eugenike. U ovoj novoj religiji jednostavno nema mjesta za božićne običaje.

Harari je također pisao o Božjoj smrti u svom bestseleru New York Timesa “ Homo Deus: Kratka povijest sutrašnjice ”.

“Više od stoljeća nakon što ga je Nietzsche proglasio mrtvim, čini se da se Bog vraća”, napisao je. “Ali ovo je fatamorgana. Bog je mrtav – samo treba neko vrijeme da se riješimo tijela.”

Obratite pozornost na riječi koje je odabrao upotrijebiti. “Riješi se tijela.” Harari je tom izjavom odao WEF-ovu igru. Poput ubojica koje se rješavaju leša, Schwab i njegova kabala aktivno pokušavaju ukloniti svaki trag Boga, Isusa i kršćanstva s lica zemlje.

Veliki kršćanski pisac GK Chesterston to je najbolje rekao. “Ne može li dijete prijeći iz dječje prirodne mašte u normalnu vjeru čovjeka u svetog Nikolu dječjeg, a da ne podnese taj gorki prekid i naglo razočaranje koje sada označava prijelaz djeteta iz zemlje laži u svijet bez vjere?

I to je srž svega ovoga. Imamo posla s ljudima koji su odlučni zdrobiti naše duše i natjerati nas da ništa ne vjerujemo. Trebamo strahopoštovanje. Trebamo čudo. Posebno u ovo doba godine za Božić.

Trebamo naše tradicije i Klausu Schwabu i njegovim tehnokratima u hodnicima Davosa ne smije se dopustiti da nam ih oduzmu pod izgovorom da se bore protiv klimatskih promjena.

Čini se da isticanje zla WEF-a nikada ne smeta niti ima ikakav utjecaj na njih. Zašto? Jer, oni nemaju srama… nemaju srama jer nemaju moralni kompas, nemaju moralni kompas jer žive prema pravilu ‘ciljevi opravdavaju sredstva’. Ova zapovijed zarazila je svako vlakno njihove ideologije, od namještenih izbora, preko otvorenih granica, do klimatskih promjena, depopulacije, što god.

Čovječanstvo se nikada nije suočilo s tako ozbiljnim protivnikom. Ovdje u Epohi odlučni smo nastaviti razotkrivati ​​njihovu zlu namjeru što većem broju ljudi. Ali ne možemo sami. Trebamo vašu pomoć da proširimo vijest nadaleko i naširoko. Podržite nas, jer svi smo u ovome zajedno.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp