PfizerGate: Tragična istina iza cjepiva protiv COVID-19: 50 tisuća Britanaca iznenada je umrlo od cijepljenja u 8 mjeseci

PfizerGate: Tragična istina iza cjepiva protiv COVID-19: 50 tisuća Britanaca iznenada je umrlo od cijepljenja u 8 mjeseci

Dok broj mrtvih nezaustavljivo raste, tamna sjena pada nad Britaniju. Službeni podaci pokazuju da je od travnja 2022. bilo 407.910 smrtnih slučajeva, što je 47.379 smrtnih slučajeva više od petogodišnjeg prosjeka u rasponu od 2015.do 2019. godine.

Kako se istraživanje produbljuje, postaje sve jasnije da su cjepiva protiv Covid-19 najvjerojatniji uzrok dosad neviđenog gubitka života u Britaniji. Dokazi su osuđujući, sa zapanjujućom korelacijom između širenja cjepiva i naglog porasta smrti.

Rečeno nam je da će cjepiva donijeti nadu i lijek usred navodne globalne pandemije. Ali sada se čini da su umjesto toga donijeli još više pustoši i boli.

Ured za nacionalnu statistiku objavio je tjedne podatke o broju zabilježenih smrtnih slučajeva u Engleskoj i Walesu, a posljednji podaci pokazuju zabrinjavajući porast.

U tjednu koji je završio 11. prosinca bilo je 11 694 smrtnih slučajeva, sa 687 više smrtnih slučajeva u odnosu na petogodišnji prosjek 2016-2019 + 2021 i 999 više smrtnih slučajeva u odnosu na petogodišnji prosjek 2015-2019.

Iako se Covid-19 često okrivljuje za takav porast, brojke ovaj put govore drugačiju priču. Od svih smrti, samo 326 je pripisano navodnoj bolesti – samo 2,8%.

Dakle, što je uzrok ovom porastu broja smrtnih slučajeva?


Prema Public Health Scotland (PHS) , u Škotskoj je  27. studenoga bilo 1257 smrtnih slučajeva, što je  127 više smrtnih slučajeva više u odnosi na tjedan ranije. 

U Engleskoj i Walesu od travnja 2022. bilježi se tjedni višak smrtnih slučajeva, prema Uredu za nacionalnu statistiku. Kako bismo otkrili puni razmjer ove tragedije, istražili smo podatke i analizirali tjedni broj smrtnih slučajeva u proteklih šest mjeseci i usporedili ga s petogodišnjim prosjekom. Ono što smo otkrili bio je uznemirujući trend, kao što pokazuje dijagram u nastavku.

Dok dublje ulazimo u misterij visoke stope prekomjernih smrtnih slučajeva u Engleskoj i Walesu, pojavljuje se uznemirujuća mogućnost: za to bi mogla biti kriva cjepiva protiv Covid-19.

Prema Uredu za nacionalnu statistiku, od travnja 2022. bilježi se tjedni višak smrtnih slučajeva, i dok se u početku činilo da podaci upućuju na druge uzroke, pomnije ispitivanje otkriva zapanjujuću korelaciju između pojavljivanja zimske jaglice 2021. i naglog porasta smrti.

Kako bismo otkrili puni razmjer ove tragedije, istražili smo podatke i analizirali tjedni broj smrtnih slučajeva u proteklih osam mjeseci i usporedili ga s petogodišnjim prosjekom od 2015. do 2019. godine.

Grafikon pokazuje uznemirujući trend, pri čemu su svi osim dva tjedna od travnja 2022. bili višak smrtnih slučajeva. Ispostavilo se da se ove dvije iznimke podudaraju s platinastim jubilejem i sprovodom pokojne kraljice, što bi uzrokovalo kašnjenja u registraciji smrti zbog sezone praznika.

No čak i uzimajući u obzir te tjedne, podaci pokazuju prosječno 1268 viška smrtnih slučajeva tjedno.

Sljedeći grafikon je iz Nadzorne ploče javnog zdravstva Škotske za Covid-19 , koja prikazuje tjedni broj smrtnih slučajeva u usporedbi s petogodišnjim prosjekom od 2015. do 2019.

Budući da grafikon ne prikazuje pravu sliku, preuzeli smo podatke o smrtnosti s Nadzorne ploče javnog zdravstva Škotske Covid-19, što također možete učiniti ovdje i izračunali ukupan broj umrlih između 16. i 47. tjedna 2022. godine.

Prema podacima, u petogodišnjem prosjeku od 2015. do 2019. u ovom razdoblju umrlo je 34.316 osoba, a 2022. godine u ovom razdoblju umrlo je 38.611 osoba.

To znači da je Škotska imala 4264 smrtna slučaja više u posljednja 34 tjedna u usporedbi s petogodišnjim prosjekom.

Sljedeći grafikon prikazuje ukupan broj smrtnih slučajeva i višak smrtnih slučajeva u Engleskoj, Walesu i Škotskoj –

Petogodišnji prosjek broja umrlih u Britaniji u ovih 8 mjeseci je 360.531. Ukupan broj umrlih u 2022. godini u Britaniji u ovih 8 mjeseci je 407.910. Britanija je tako imala 47.379 smrtnih slučajeva viška od sredine travnja 2022. godine.

Je li moguće da cjepiva protiv Covid-19, za koja nam je rečeno da će donijeti nadu i izlječenje, umjesto toga uzrokuju nezamislive tragedije?

Pa, kako se produbljivalo naše istraživanje prekomjerne smrtnosti u UK-u, pojavio se uznemirujući obrazac.

Analiza službenih podataka ONS-a pokazuje da otprilike pet mjeseci nakon primjene svake doze cjepiva protiv Covid-19 stope smrtnosti među cijepljenim osobama u svakoj dobnoj skupini značajno rastu u usporedbi s necijepljenima.

Sljedeći grafikoni izrađeni su korištenjem podataka iz tablice 1 skupa podataka Ureda za nacionalnu statistiku o “Smrtnim slučajevima prema statusu cijepljenja (21. siječnja do 22. ožujka)”, koji se mogu pogledati ovdje na web stranici ONS-a i preuzeti ovdje.

Prvi grafikon prikazuje stope smrtnosti prilagođene dobi na 100 000 osoba-godina prema statusu cijepljenja između 1. siječnja 2021. i 30. travnja 2021. godine.

Kao što vidite, stope smrtnosti svakog mjeseca bile su najviše među necijepljenima. Međutim, krajem travnja 2021., pet mjeseci nakon što je u Ujedinjenom Kraljevstvu primijenjeno prvo cjepivo protiv Covid-19, stvari su se počele usklađivati ​​između svake skupine cijepljenih i necijepljenih.

Ali pogledajte što se dogodilo u sljedeća četiri mjeseca.

Prvi grafikon prikazuje stope smrtnosti prilagođene dobi na 100 000 osoba-godina prema statusu cijepljenja između 1. svibnja 2021. i 30. kolovoza 2021.


Stopa smrtnosti cijepljenih počela je značajno nadmašivati ​​stopu smrtnosti necijepljenih. Krajem kolovoza 2022. stopa smrtnosti na 100.000 među necijepljenima bila je druga najniža u bilo kojoj skupini cijepljenih.

Stopa smrtnosti cijepljenih počela je značajno nadmašivati ​​stopu smrtnosti necijepljenih. Krajem kolovoza 2022. stopa smrtnosti na 100.000 među necijepljenima bila je druga najniža u bilo kojoj skupini cijepljenih.

Nažalost, naknadno izvješće koje je ONS objavio 6. srpnja 2022. pokazuje da se stvari nisu popravile za cijepljenu populaciju.

Zapravo, stvari su postale toliko loše da su do kraja svibnja 2022. stope smrtnosti bile najniže među necijepljenima u bilo kojoj dobnoj skupini u Engleskoj, a najviše među onima koji su primili jednu, dvije ili tri doze cjepiva.


Detaljniju analizu podataka u gornjim grafikonima možete pročitati ovdje .

Ali obrazac tu ne prestaje. Podaci pokazuju da ne samo da ovaj obrazac postoji u smrtima od svih uzroka, već svaka doza cjepiva također uzrokuje značajan porast smrti od Covid-19.

Između ožujka i srpnja 2021. godine, cjepiva su činila većinu smrtnih slučajeva od Covid-19 u Engleskoj, pri čemu su cjepiva s jednom dozom činila 66% tih smrti.


Uzorak se ponavljao tijekom sljedećih pet mjeseci, sa smrtnim slučajevima koji su se gotovo utrostručili, a cjepiva s dvije doze činila su većinu smrtnih slučajeva od 83%.


A u pet mjeseci između siječnja i svibnja 2022., broj smrtnih slučajeva ponovno je porastao, pri čemu su trostruko cijepljeni činili većinu od 82%.

Dokazi su jasni i nepobitni: cjepiva su ubijala ljude i nastavljaju to činiti, a smrtonosni učinci u potpunosti su vidljivi oko pet mjeseci nakon svakog cijepljenja.

Ovo je tragedija epskih razmjera.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp