Skandalozno: Australska policija zahtijeva od građana da prijave susjede koji javno govore o ‘teorijama zavjere’


Policija Queenslanda naredila je građanima da prijavljuju svoje susjede ako dijele teorije zavjere, istražuju i preispituju vladine poteze ili “vjeruju u teorije zavjere o Covid-19”.

“Ako postoji itko vani tko zna za bilo koga tko bi mogao pokazati zabrinjavajuće ponašanje u vezi s teorijama zavjere, protiv vlade, protiv policije, teorijama zavjere oko cijepljenja protiv Covid-19”, rekla je zamjenica povjerenika Tracy Linford. “Želimo znati o tome. Možete kontaktirati policiju izravno ili proći kroz Crimestoppers.”

Dobrodošli u 1984. Kako stvari stoje, uskoro će policija u Australiji nositi smeđe košulje

Australija nije jedina zemlja u regiji koja je pala.

Autoritarna ljevičarska vlada Novog Zelanda također je naredila građanima da prijave svoje prijatelje i obitelj policiji ako sumnjaju da se protive vladinoj politici, uključujući mjere za COVID-19.

Prema literaturi koju je objavila vlada Jacinde Ardern infiltrirana u WEF, građani Novog Zelanda za koje se sumnja da su “teoretičari zavjere” bit će istraženi kao teroristi.

Rebecca Kitteridge, ravnateljica novozelandske Sigurnosno-obavještajne službe, objasnila je da postoje “desetci pokazatelja” koji sugeriraju da je član obitelji ili prijatelj “radikaliziran” teorijama zavjere i da bi mogao planirati teroristički napad.

Svatko tko se protivi “vladinim politikama koje se tumače kao kršenje prava” ili “COVID mjerama koje je vlada poduzela” mora biti prijavljen i pod istragom kao terorist, prema Kitteridgeu. 

Pod vodstvom premijerke Jacinde Ardern, Novi Zeland se pojavio na čelu ljevičarske autoritarne agende Svjetskog ekonomskog foruma. Građanima su prava oduzimana na sustavan i nemilosrdan način, a sada im se govori da je preispitivanje autoritarnosti vlade oblik terorizma.

Na Novom Zelandu jednostavno nema mjesta za javnu raspravu. Svatko tko ima drugačije gledište od Ardernine vlade infiltrirane u WEF smatra se neprijateljem.

Ardern je u srpnju signalizirala vladin pomak u fašistički način, rekavši građanima da je vlada vaš ” jedini izvor istine “, i ” osim ako to ne čujete od nas, to nije istina”. 

Prema Ardern, građani moraju ” odbaciti sve drugo ” što čuju, osim ako to nije izdala vlada.

Strašna vremena su na Novom Zelandu. Ali jeste li iznenađeni? Govorimo o krajnje ljevičarskoj autoritarnoj državi, koju vodi mlada globalna liderica Jacinda Ardern, u kojoj se građanima govori da daju svoje potpuno povjerenje vladi, a ljudi koji se usuđuju razmišljati svojom glavom i traže alternativne izvore informacija blate se kao “teoretičari zavjera“ i tretira ih se kao teroriste.

Ovo je budućnost svijeta ako Klaus Schwab postigne svoje.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp