Ustanimo protiv novih normalnosti


Jesu li bile potpuno nezakonite mjere koje su provodili tri pune godine? Bile su. Tko je kazneno odgovarao zbog nezakonitih mjera zbog kojih su ljudi izvršavali samoubojstva, umirali bez pružene im medicinske pomoći, gubili poslove, zatvarali firme, primali sredstvo od kojeg su mnogi poumirali…? Nitko.

Papir i olovku u ruke i tužit ćemo sve one koji su na bilo koji način provodili te nezakonite mjere i da im slučajno ne padne na pamet da ponovo pokušavaju nešto slično. Ako ne reagiramo, oni će opet napadati. I nije točno da su svi suci njihovi, ima časnih i poštenih sudaca kojima je čast i poštenje iznad svega.

I da ne dobijemo na sudu, neka se brane malo, tada neće moći napadati. A što se tiče menija u restoranima sa skeniranjem koda i nošenja maski i nekakvog testa koji je čak i svjetska bolesna organizacija ukinula i telefonskih pasoša i ostalih mjera neke tamo privatne grupice koju su sami krstili pompozno, Svjetski ekonomski forum, ne ostajem im dužna nigdje.

Glasno komentiram da me svi čuju da to nije po zakonu i da mogu biti tuženi za to o čemu pričaju. Samo u napad, samo tako ih možemo spriječiti u njihovim naumima.

To su isto rekli i ti što su mene uhititi kada me je Bljuc napadao 9 dana na naslovnoj strani. “Pa što niste tužili Bljuc, tad ne bismo mogli doći po vas.” Znači, ako ne uzvratiš napadom, kriv si, i oni te mogu i dalje gaziti.

A ja mislila – da ne trošim energiju, sa rogatim ne može i tome slično. Ustvari, oni čekaju vidjeti ima li kontranapada, ako nema, idemo dalje. Treba ih zato zatrpati predmetima, pozivima, žalbama, glasnim negodovanjem svuda gdje god uvode „nove normalnosti“, pa da vidimo hoće li dalje da provoditi Schwabova pravila.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp