Florida: Velika porota će istražiti moguće zločine koje su počinili proizvođači cjepiva protiv Covida

Florida: Velika porota će istražiti moguće zločine koje su počinili proizvođači cjepiva protiv Covida

Vrhovni sud američke savezne države Floride potvrdio je prijedlog guvernera Rona DeSantisa: Cijelu će godinu sudac Ronald Ficarrotta predsjedavati Floridom kako bi istražio jesu li proizvođači cjepiva Pfizer i Moderna lagali ili čak počinili zločine nad ljudima. Provjeravaju se i aktivnosti drugih kriznih profitera. Ukoliko se sumnja pokaže istinitom, bit će podignuta optužnica.

Državna velika porota bit će imenovana odmah na razdoblje od dvanaest kalendarskih mjeseci od datuma osnivanja s jurisdikcijom u cijeloj državi Floridi kako bi istraživala zločine, podizala optužnice, pisala optužnice i na drugi način obavljala sve dužnosti porote u vezi s prijestupima navedenim u ovom dokumentu. percipirati

Ovo je sudski nalog kojim se pokreće procesuiranje onoga što se dogodilo tijekom takozvane pandemije korone.

Republikanski senator Ron DeSantis, koji se također smatra vrućim kandidatom za dužnost američkog predsjednika, podnio je zahtjev za imenovanje velike porote. Takvo se tijelo može usporediti s istražnim povjerenstvom, no prava i ovlasti su mnogo dalekosežnije.

Konkretno, DeSantis je tvrdio da je istraživanje Ministarstva zdravstva ” pokazalo povećanje relativne učestalosti smrtnih slučajeva povezanih sa srcem kod muškaraca u dobi od 18 do 39 godina unutar 28 dana od cijepljenja mRNA “. Kao rezultat toga, proizvođače cjepiva Pfizer i Moderna trebalo bi ispitati zbog nedoličnog ponašanja.

Vrhovni sud je sada odobrio ovaj zahtjev. Očekuje se da će velika porota također istražiti ponašanje organizacija uključenih u uvođenje cjepiva protiv Covid-19 – uključujući one odgovorne za dizajn, razvoj, testiranje, marketing, označavanje, distribuciju,… prodaju, kupnju, donacije i administraciju cjepiva.

DeSantis bi trebao imati vrlo konkretne sumnje. Prije nekoliko dana objavljeno je da je na Floridi protuzakonito obmanjivati ​​i davati lažne podatke – posebice kada je u pitanju učinkovitost lijeka.

Nadležno američko tijelo CDC potvrdilo je da su nakon cijepljenja dijagnosticirani miokarditis – upala srčanog mišića – i perikarditis – upala vanjske ovojnice srca. Međutim, učestalost ovih incidenata još uvijek se stalno umanjuje.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp