Ivan Lovrinović za kinesku televiziju – Nemamo se čemu radovati, euro neće preživjeti kao projekt


Ivan Lovrinović dao je ekskluzivan intervju kineskoj televiziji CGTN koji će biti emitiran 2. siječnja 2023. godine. Lovrinović je pripomenuo kako su naši mainstream mediji kao platforma otvoreni samo podobnim ljudima, nažalost, što je jako loše za hrvatsku demokraciju i to se pod hitno mora promijeniti. Nitko tko nije podoban nema pristup mainstream medijima. Zato u tim sluganskim medijima stalno viđamo jedne te iste ljude.

Ivan Lovrinović smatra da smo svakako trebali sačuvati našu lokalnu valutu i to on govori već godinama. Sretan je što će barem globalni mediji zabilježiti da je netko o tome ovdje govorio, jer lokalni mainstream nažalost neće.

Euru se ne moramo radovati“, rekao je Lovrinivić, jer on neće opstati kao valuta, što će po njemu pokazati budućnost, već u mjesecima koji dolaze. „Euro kao projekt neće preživjeti“, uvjeren je Lovrinović. Europska unija igra sve manju ulogu u svijetu. Sve će njegove riječi i prognoze potvrditi protok vremena, uvjeren je Lovrinović. Kune se nikada nismo smjeli odreći. Euro je po njemu uzrok, a ne rješenje problema. Kada će se ljudi probuditi i napokon reći – DOSTA, pita se Lovrinović.

Povodom svog intervjua kineskoj televiziji, Ivan Lovrinović obratio se hrvatskoj javnosti sljedećim riječima:

„Na kineskoj televiziji mogu govoriti, ali na HRT-u ne. Danas sam dao intervju kineskoj globalnoj televizijskoj mreži CGTN o posljedicama uvođenja eura u Hrvatsku. O tome protekle tri godine nisam imao mogućnost govoriti na HRT-u koji plaćamo i koji se predstavlja kao javni servis.“

Zaželio nam je svima na kraju svog video obraćanja – sve najbolje u Novoj godini u kojoj se nada da ćemo postati bolji, odlučniji i biti svoji na svome te napokon reći bobu bob i popu pop.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp