Ispraćam godinu na izmaku u najdubljoj Ljubavi

Ispraćam godinu na izmaku u najdubljoj Ljubavi

Pažljivo biraj niti života. U nama postoji beskrajna stvaralačka energija, veća od ičega što smo ikada mogli zamisliti. U središtu te energije nalazi se sve što je potrebno za Život vrijedan življenja.

Sve što u Životu imam i jesam, poteklo je iz tog Izvora. Sve čemu se radujem, nadam, sve što mi duša prepoznaje, iz tog Izvora je. Ta je stvaralačka energija uvijek tu, ali ponekad se ne možemo stopiti s njom. Ne možemo onda kad se udaljimo od sebe, kad dopustimo nitima Života što sadrže ograničenja da uđu u naše Životno iskustvo.

Na kraju još jednog čudesnog kruga Života, duboko zahvalna, promišljam o svemu.

I sve što mi ovog trenutka nadolazi jest duboka spoznaja da ono što puštamo u naš Život neizmjerno utječe na to polje beskrajne stvaralačke energije. Pažljivo biraj niti Života.

Biraj slobodu u svakom pogledu. Biraj sebe bez ograničenja, u punini, bez priča kolektiva i uma.

Biraj Život u svom najprotočnijem obliku i takav će Život odabrati Tebe. Zajamčeno Životom. Otkad sebe se sjećam, ispraćam godinu na izmaku u najdubljoj Ljubavi, zahvalnosti i tihoj radosti. Um će reći da to nije tako jer um za sve ima svoju umanjenu priču, ali duša zna da je baš to, uz sve ostalo, zalog Životu za neka ljubavna, radosna nova ljeta.

Jer nikada mi još bilo nije da ono što je dolazilo nije bilo veće, dublje, snažnije i ljepše od onoga što je prolazilo. Ništa ne prolazi, sve dolazi. Jutros mi se uz sunce, pahuljaste oblake i ljepotu jutra otvaraju i tulipani.

Budite prisutni i nježni prema Životu u ovom danu, kao i u svim danima postojanja.

Život je dvosmjerna nit. Kako mi njemu, tako on nama. Hvala, hvala, hvala Živote…

Sretna vam Nova 2023. godina!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp