Andrew Tate predvidio je svoje uhićenje još prošle godine: “Novi svjetski poredak će me ili zatvoriti ili ubiti”


Bivši kickboksač Andrew Tate predvidio je da će ga ‘Novi svjetski poredak’ pokušati zatvoriti ili ubiti nekoliko mjeseci prije njegova uhićenja prošlog tjedna.

Tate je u prethodnim videozapisima postavljenim na društvene mreže objasnio da je bio na meti globalne elite jer je podučavao svoje sljedbenike kako da misle svojom glavom i odbace “Matrix”.

“Prvo ti vrijeđaju karakter i napadaju te. Napadnu te i ponište te. Strpaju te u zatvor za nešto što nisi učinio. I posljednja stvar je da te ubiju”, izjavio je Tate prije nekoliko mjeseci.

“Volim misliti da će, ako netko vidi medijski članak u kojem sam zatvoren zbog bilo čega, reći: ‘Ovo je sranje.’ Tate to nije učinio.’ S obzirom na nadzor pod kojim sam, misli li itko da kršim zakon?”

Infowars.com izvještava: Tate je nedavno predvidio da će biti uhićen ili ubijen jer mediji nisu uspjeli ubiti njegov lik i ušutkati ga.

“Ili će me pokušati strpati u zatvor ili će me ubiti, u dovoljno dugom roku, jer su me pokušali ušutkati, a ja neću ušutjeti.”, izjavio je Tate za ” Real Talk” podcast .

Mediji i ljevica karakteriziraju Tateove poruke protiv establišmenta o svemu, od sukoba u Ukrajini do izlazaka i zarađivanja novca, kao opasne i kao proizvod “toksične muškosti”.

Tate i njegov brat Tristan uhićeni su u četvrtak u Bukureštu u vezi s istragom o trgovini ljudima.

Ali s obzirom na to kako su klijenti Jeffreyja Epsteina i Ghislaine Maxwell ostali slobodni i anonimni, mnogi ne misle da establišment cilja na Tatea kako bi suzbio trgovinu ljudima.

Osnivač Revolver Newsa  Darren J. Beattie niti malo ne vjeruje službenoj priči.

“Andrew Tate zapravo nije kažnjen zbog seksualne trgovine ljudima. Kažnjen je jer je veliki influencer s vrlikim brojem sljedbenika koji nisu roboti sustava. On je pravo jebeno ljudsko biće”, tvitao je Beattie u petak.

Isto tako, osnivač Infowarsa Alex Jones primijetio je da je Tate već bio na meti sličnih optužbi prošle godine i da je oslobođen optužbi, ali je opet bio na meti nakon velike svađe s pobornicom Green New Deala Gretom Thunberg.

“Čim postane broj jedan na svijetu, čim Greta Thunberg krene za njim i on je uništi, bum, napadaju ga specijalci”, rekao je Jones u petak u  emisiji Alex Jones Show .

Tate je u petak na Twitteru odgovorio na svoje uhićenje, izjavivši da je “Matrix poslao svoje agente”.

U međuvremenu, Tateov glasnogovornik  je rekao  za Daily Mirror, “Trenutno ne možemo pružiti nikakve detalje u vezi s navodnim izvješćima da su pritvoreni; međutim, Andrew i Tristan Tate imaju najveće poštovanje prema rumunjskim vlastima i uvijek će pomoći na bilo koji način.”

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp