Mark Steele – 5G je sustav oružja dizajniran za ubijanje ljudi


Stručnjak za geofizičko oružje Mark Steele upozorio je javnost da je 5G sustav oružja dizajniran za ubijanje ljudi, a prerušili su ga u benignu naprednu tehnologiju za poboljšanu komunikaciju i brže preuzimanje podataka.

U izvješću stručnjaka Steele je rekao da je 5G gnusan zločin ako se razumije motiv iza njegova uvođenja.

Steele je prethodno svjedočio u nekoliko sudskih slučajeva, razotkrivajući nedostatak vjerodostojnih dokaza da su 5G mreža sa svjetlećim diodama (LED) i planirana neuronska veza s 5G mrežom sigurni. Također je razotkrio tehnologije nano-metamaterijala koje kontaminiraju cjepiva protiv Wuhanskog korona virusa (COVID-19).

Njegovi su se napori isplatili kada je sudac na Krunskom sudu u Newcastleu izjavio da “treba raspraviti o riziku od 5G.”

“Dokazi koje sam predočio sudu porazili su pokušaj lokalnih vlasti i aktera u britanskom establišmentu da me ušutkaju o objavljenim znanstvenim dokazima o rizicima za javnost i okoliš 5G urbane mreže i njezinog krajnjeg cilja”, rekao je Steele.

Ta pobjeda u pravnoj areni izazvala je oluju javnosti koja je pomogla u isticanju stvarnih rizika implementacije 5G mreže širom svijeta i posvemašnjeg nedostatka dužne pažnje od strane regulatora.

Steele je požalio da svijet slijepo slijedi planove tehnokratske elite i vojno-industrijsko-farmaceutskog kompleksa za ukidanje velikog broja ljudi diljem svijeta.

“Razdvajanje razvoja sustava naoružanja odigralo je ključnu ulogu u neuspjehu upozoravanja onih unutar regulatornih tijela i telekomunikacijske industrije na pravu svrhu i namjere onih koji zagovaraju primjenu 5G i biološkog kemijskog oružja maskiranog kao cjepiva protiv COVID-19 za planiranu mrežu praćenja i kontrole, pokreću je i financiraju” , rekao je.

Steele objašnjava veze između 5G i cjepiva protiv COVID-19

Na drugom mjestu u izvješću, Steele je razradio veze između 5G i cjepiva protiv COVID-19.

“Podaci o nuspojavama cjepiva protiv COVID-19 glase kao uništenje čovječanstva jer milijuni građana Sjeverne Amerike umiru i bivaju ozlijeđeni u medicinskom eksperimentu koji krši Nürnberški zakonik i Rimski statut Međunarodnog kaznenog suda”, rekao je . Steele.

“Činjenica da su vektorski podaci o cjepivima protiv COVID-19 stvoreni u laboratorijima za biološko kemijsko oružje dokazuje da se ona samo maskiraju kao cjepiva, a novi podaci o sterilizaciji, lošem zdravlju i smrti diljem Zapada otkrivaju njihovu pravu svrhu”, rekao je Steele . .

Prema Steeleu, 5G mreža ima mogućnost ciljati i napadati cijepljene zahvaljujući anteni od nano-metamaterijala iz cjepiva protiv COVID-19.

Smrtonosni autonomni sustavi naoružanja (LAWS) trebaju 5G mreže kako bi održali svoju geopoziciju i navigirali svojim okruženjem do cilja” , objasnio je.

“Ovo se oružje ne može oslanjati na satelitske komunikacije zbog potencijala nepovoljnih vremenskih uvjeta i latencije signala da ometaju njihove signale, tako da moraju imati lokalizirane 5G mreže za nadolazeće urbano okruženje bojnog polja, sposobnost atentata i dominaciju bojnim poljem u planiranim budućim ratovima. .”

Pogledajte video ispod kako biste saznali zašto je stručnjak za oružje Mark Steele nazvao 5G sustavom oružja dizajniranim za ubijanje ljudi.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp