Velika pobjeda u SAD-u: Dijete neće primiti Covid’cjepivo’ , otac dobio pravni spor protiv bivše supruge odvjetnice

Velika pobjeda u SAD-u: Dijete neće primiti Covid’cjepivo’ , otac dobio pravni spor protiv bivše supruge odvjetnice

Chris Daly je zahvalan što je spasio ne samo svoje dijete od opasnosti eksperimentalnih “cjepiva”, već i druge mlade živote.

U slučaju koji je postavio presedan, učitelj iz Ontarija Chris Daly izveo je svoju bivšu suprugu, odvjetnicu, na sud zbog medicinskog skrbništva nad njihovom 8-godišnjom kćeri i treba li joj dati injekciju “cjepiva” protiv Covida ili ne. Daly, bivši farmaceutski predstavnik, nije želio da njegova djevojčica primi kontroverzne injekcije mRNA genske terapije.

Sudac CT Hackland, za kojeg se, prema ontarijskom pravnom promatraču, ne zna da se priklanja osobnim slobodama, presudio je u korist Dalyja. Sudac je vjerovao da je Chris, otac, imao bolje znanje o injekcijama i riziku/koristi njihovog davanja te je zabranio bivšoj ženi da njihovoj kćeri ubrizgava različita “cjepiva” protiv Covida.

Daly je zahvalan ne samo što je spasio svoje dijete od opasnosti eksperimentalnih “cjepiva”, već i druge mlade živote:

Prava čast u svemu ovome je što se sada koristi u prizivnim sudovima kao sudska praksa. I nadam se da to također spašava živote druge djece.

Za druge roditelje u sličnim bitkama, naglasio je važnost pronalaska odvjetnika koji vjeruje u njihovu borbu. Pretpostavimo da roditelj nema iskustvo kako bi pravilno artikulirao štetu eksperimentalnih injekcija. U tom slučaju, on ih potiče da se pridruže nekome tko može djelovati kao njihov glasnogovornik.

Chris Daly dao je ekskluzivni intervju za RAIR Foundation USA o svojoj osobnoj i pravnoj borbi za zaštitu zdravlja svog djeteta:

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp