Licemjerje: Ljudi koji vjeruju da treba smanjiti populaciju na zemlji, s cjepivima žele spašavati naše živote


Jesam li ja jednostavno glup ili nešto ozbiljno nije u redu s većinom ljudi? Bill Gates je imao svoj sastanak na vrhu o prenaseljenosti i kako je ovo ozbiljna kriza. Ipak, on nadalje tvrdi da može smanjiti bolest i spasiti stanovništvo cjepivima. Posebno se čini suludim to da Gates želi spasiti čovječanstvo za koje s druge strane tvrdi da je problem. Nešto ovdje jednostavno nije u redu.Gledajte, pravi problem svega toga su mediji. Više nemamo medijskih organizacija voljnih izvijestiti istinu o bilo kojem od ovih političkih pitanja ili ikada provesti bilo kakvu ozbiljnu istragu. Gates je održao tajno okupljanje kako bi prodao svoj plan za smanjenje svjetske populacije. Guardian je izvijestio da su poznati kao “Dobri klub” što se čini kao isti marketinški trik koji se koristi za osiguravanje vaše smrti, a oni ga nazivaju životnim osiguranjem. Osiguranje od požara, krađe i nezgode nazivaju se pravim imenom.

Nikada nisu mogli prodati ” osiguranje od smrti ” pa su izokrenuli ime nazvavši ga životnim osiguranjem i tada su ga svi bili voljni kupiti. Istu su stvar učinili s ABORTUSOM. Preokrenuli su to od istrebljenja djeteta tvrdeći da ono nema ljudska prava dok se ne rodi, i zagovarali su to kao pravo žene da odlučuje o vlastitom tijelu. 

Sudac Ginsberg jasno je dao do znanja da se NIKADA nije radilo o pravima žena, već o smanjenju populacije manjina da je Gatesov otac zagovarao planirano roditeljstvo i zaglavio svoje klinike u manjinskim područjima.


Ovdje se reklamiraju kao “Dobar klub ” što može značiti samo jedno – ovo je zli sastanak koji više liči na ratnu sobu. The Guardian je napisao:

Imena nekih članova su poznate ličnosti: Bill Gates, George
Soros, Warren Buffett, Oprah Winfrey, David Rockefeller i Ted Turner. Ali
postoje i drugi, poput poslovnih divova Eli i Edythe Broad, koji su
jednako bogati, ali manje poznati. Sve u svemu, njegovi članovi vrijede 125 milijardi dolara. Sastanak – koji su sazvali Gates, Buffett i Rockefeller – održan je kao
odgovor na globalnu ekonomsku krizu i brojne zdravstvene i
ekološke krize koje muče svijet. Bio je to, na neki način,
summit za spas svijeta.
Upravo je na tom sastanku Gates nastojao pridobiti druge da mu se pridruže u njegovom pravom cilju smanjenja stanovništva koristeći financijsku krizu 2007.-2009. kao izgovor za okupljanje unatoč činjenici da je uzrok bila prekomjerna zaduženost hipoteka. Umjesto toga, Gates je pametno usmjerio sastanak na svoje stvarne objektivne globalne zdravstvene probleme koje je pomiješao s prenaseljenošću i bolešću.

Nezamislivo mi je kako možete biti toliko opsjednuti prenapučenošću, a zatim želite stvoriti cjepiva za spašavanje populacije. Što je još gore, niti jedan mainstream medij više nema hrabrosti biti prava medijska organizacija, svi do jednog su se prodali.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp