Napad na opskrbu hranom: Bill Gates se zalaže za genetsku modifikaciju domaćih životinja


Veliki tehnološki mogul Bill Gates sada cilja na globalnu opskrbu hranom. Točnije, on želi preuzeti kontrolu nad domaćim životinjama u svijetu.

Prijavljeno je da se multimilijarder udružio s UKAid-om, izazovnim fondom osmišljenim da podrži predanost Ujedinjenog Kraljevstva u smanjenju siromaštva i kontroli izvora hrane za najsiromašnije na svijetu. Navodno je donirao desetke milijuna ovoj organizaciji za poticanje genetske modifikacije (GM) domaćih životinja.

U siječnju 2018., suosnivač Zaklade Bill & Melinda Gates posjetio je farmu Langhill Sveučilišta u Edinburghu kako bi pokrenuo školsku Globalnu akademiju za poljoprivredu i sigurnost hrane.

“Ne radi se samo o poljoprivredi i sustavima opskrbe hranom, već o politici, upravljanju, sukobima, promjenama okoliša – toliko različitih aspekata toga”, rekao je Geoff Simm, profesor sa sveučilišta.

Na videu Gatesova posjeta vidi se istaknuti znak. Ona glasi: “Jedan planet. Jedno zdravlje. Jedna šansa.” Za neupućene, “Jedno zdravlje” je ideologija koju promiču predsjednik EcoHealth Alliance Peter Daszak, poznati ekonomist Jeffrey Sachs i umirovljeni glavni medicinski savjetnik Bijele kuće Anthony Fauci.

“To je shema koju su osmislili Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) i Svjetski ekonomski forum (WEF) kako bi se pokrenulo Veliko ponovno postavljanje preuzimanjem upravljanja poljoprivredom, kako stokom tako i biljkama, divljim zemljama i životinjama koje žive uz njih”.

Gates također ulaže 40 milijuna dolara u razvoj cjepiva za stoku i tako ih želi učiniti dostupnim najsiromašnijim malim poljoprivrednicima diljem Afrike i Južne Azije putem Globalnog saveza za veterinarske lijekove za stoku (GALVmed), javno-privatnog partnerstva sa sjedištem u Edinburghu.

Nadalje, kako je izvijestio New York Post , Gates želi uzeti gene od britanskih goveda i uliti im DNK iz afričkih pasmina kako bi stvorio kravu koja može napredovati bilo gdje. “Stoka je čarobna. Možete prodati rezultate i to je novac za školarinu. Možete zadržati rezultate i to je diverzifikacija prehrane,” rekao je.

Gates je sada najveći privatni vlasnik poljoprivrednog zemljišta u Americi

Inače, Gates je kupio  270.000 hektara zemlje diljem Amerike, prema prošlogodišnjem izdanju Land Reporta 100, godišnjeg istraživanja najvećih zemljoposjednika u zemlji. Bacio je oko i na poljoprivredu u subsaharskoj Africi i južnoj Aziji. (Povezano:  Bill Gates dao je zakonsko odobrenje za kupnju 2100 hektara poljoprivrednog zemljišta u Sjevernoj Dakoti.)

Analitičari sada povezuju točke na njegovom planu u vezi s projektima masovnog cijepljenja/genske modifikacije stoke i njegovim kupnjama poljoprivrednog zemljišta. Kritičari se ne mogu ne zabrinuti da se plan globalne elite o ciljanoj opskrbi hranom polako provodi.

U siječnju 2020. godine Zaklada Gates najavila je osnivanje neprofitnog subjekta pod nazivom Gates Ag One, čiji je cilj “ubrzati napore da se malim poljoprivrednicima u zemljama u razvoju omogući pristup pristupačnim alatima i inovacijama koje su im potrebne za održivo poboljšanje usjeva produktivnosti i prilagodbe učincima klimatskih promjena.”

Lansiranje je uslijedilo neposredno prije neuspjeha Alijanse za zelenu revoluciju u Africi (AGRA), koju su 2006. godine utemeljile Zaklada poduzetnika i Zaklada Rockefeller.

“Osim očitog financijskog povrata na njegovu investiciju, zašto bi inače Gates bio zainteresiran za genetski inženjering stoke? Iako ne znamo unutarnje funkcioniranje umova globalista, mogli bismo razmotriti nekoliko teorija koje, u konačnici, završavaju s istim rezultatom – vlasništvom i kontrolom nekoliko samozvanih elita s Gatesom kao predvodnikom.

Jedan mogući Gatesov cilj u promicanju GM domaćih životinja je desetkovanje i prisiljavanje ljudi da u budućnosti jedu laboratorijski uzgojenu anorgansku zamjensku hranu, u biti eliminirajući slobodu izbora ljudi.

Posjetite GMO.news  za više vijesti vezanih uz genetski modificiranu hranu.

Pogledajte video ispod koji govori o tome kako je Gates dobio zakonsko odobrenje za kupnju ogromnog dijela zemlje u Sjevernoj Dakoti.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp