Negativne navike i ponašanja koja nam oduzimaju energiju

Da li ste se možda nekad pitali zašto u životu nemate neke stvari, ili vam nešto ne ide od ruke, zašto nemate energije tijekom dana. Faktora je puno, međutim osnova i početak svih negativnih stvari u našem životu su naše osobne nesavršenosti. Naše negativno djelovanje, negativne misli, negativne emocije – osnova su vibracijskog disbalansa, koji dovodi do toga da se udaljavamo od svoje nadduše, od svoje životne misije i Boga, od našeg JA JESAM, što eventualno dovodi i do vezanja raznih drugih negativnih energija, sinkroniciteta i svega ostalog.

Uzroka je mnogo, ali ajmo vidjeti od čega možemo početi kako bismo život doveli u balans, na čemu prvo moramo raditi.

U centru za duhovni razvoj i edukaciju napravili smo radiestezijsko ispitivanje koje negativne navike i ponašanja najviše obaraju svijest, otuđuju nas od Gospoda Boga, oduzimaju nam energiju i premještaju nas s našeg najuzvišenijeg životnog puta.

Predstavljamo vam tabelu negativnih ponašanja, a u kolonama su rezultati vezani za sljedeća pitanja:

 1. Koliko je u postotcima određeno negativno ponašanje/osobina/mana negativna po sveobuhvatnim parametrima Gospoda Boga – Stvoritelja svega što jest.
 2. Koliko u postotcima određena negativna osobina/mana/ ponašanje oduzima vitalne energije dnevno kod prosječne osobe koja to radi na redovnoj osnovi.
 3. Koliko bovisa kao duhovne moći(moć manifestacije) i stvaralačkog potencijala oduzima određena negativna osobina/mana/ ponašanje dnevno kod prosječne osobe koja to radi na redovnoj osnovi. (Prosječna osoba ima 500 do 1000 bovisa, ali što je čovjek duhovniji gubici su i proporcionalno veći)
 4. Koliko posto božanske usklađenosti čovjeka (udaljavanje od njegovog životnog puta i misije), oduzima nakon dužeg razdoblja življenja pod utjecajem te negativne osobine/mane/ponašanja.

Kao što vidite sva navedena ponašanja oduzimaju značajnu količinu naše dnevne vitalne energije, udaljuju nas od ispunjenja i življenja naše najuzvišenije svrhe i oduzimaju nam duhovnu moć. Ja ću ovdje rangirati najgore negativne osobine/navike/mane/ponašanja.

 1. Kritiziranje drugih
 2. Psovanje
 3. Ogovaranje
 4. Laganje
 5. Svjesna manipulacija
 6. Ljubomora
 7. Varanje u vezi
 8. Krađa
 9. Činjenje fizičkog nasilja
 10. Činjenje psihičkog nasilja
 11. Činjenje emocionalnog nasilja
 12. Maltretiranje drugih
 13. Kockanje
 14. Drogiranje i narkomanija
 15. Pušenje cigareta / cigara
 16. Alkoholizam
 17. Ne slušanje drugih dok nam se obraćaju
 18. Ignoriranje
 19. Nekultura
 20. Pokazivanje loših manira
 21. Stvaranje drame – dramljenje
 22. Opstruiranje drugih
 23. Demotiviranje drugih
 24. Negativno pritiskanje ili prisiljavanje drugih
 25. Stalna sumnja
 26. Ne podržavanje bliskih ljudi
 27. Kontroliranje drugih – nametanje drugima
 28. Negativne priče
 29. Tvrdoglavost
 30. Nestrpljenje
 31. Samokritika
 32. Nerviranje
 33. Samookrivljavanje
 34. Iskompleksiranost
 35. Prebacivanje krivice drugima
 36. Ponašanje kao da smo bolji od drugih (gordost i taština)
 37. Ponašanje kao da smo duhovniji od drugih
 38. Pasivna agresivnost
 39. Širenje stalne negative – negativne energije – misli – emocija – priča

Ovaj tekst i mjerenje je nastalo kako bi nas opomenulo da vodimo više računa o tome što radimo i kako radimo, budući da svi mi činimo bar po nekoliko stavki s ovog popisa te da podignemo samosvjesnost oko određenih osobnih mana, negativnog ponašanja i osobina, kako bi sebe spasili od gubitka vitalne energije, od udaljavanja od našeg životnog puta i od Boga.

Napomenuo bih da suprotno ovome pozitivne osobine i emocije donose čovjeku vitalnu energiju i usklađenost s Bogom, pa je stoga čovjekov život presjek stanja svih pozitivnih i negativnih utjecaja. Možemo živjeti u nekom negativnom ponašanju, ali se to mora nadoknaditi, kako ne bismo upali u disbalans.

Gospod Bog s nama i u nama.

Опис фотографије није доступан.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp