Globalisti se sastaju od 16. siječnja: Procurio povjerljivi popis sudionika WEF-a u Davosu 2023. godine

Globalisti se sastaju od 16. siječnja: Procurio povjerljivi popis sudionika WEF-a u Davosu 2023. godine

Dok je na Svjetskom gospodarskom forumu trajalo javno odbrojavanje do 16. siječnja – početka ovogodišnjeg sastanka u Davosu, u pozadini je procurio strogo povjerljiv popis sudionika : od čelnika FBI-a do predstavnika Zaklade Gates, Soroseva mreža, razni farmaceuti, predsjednici tvrtki, urednici najpoznatijih mainstream medija: utjecajni promotori i promicatelji globalističke agende dolazit će i odlaziti. 

Popis je zapravo rezerviran za prijavljene sudionike – ovako piše u dokumentu:

Kao registrirani sudionik, imat ćete pristup cijelom popisu sudionika koji prisustvuju ovom događaju. Politika Svjetskog gospodarskog foruma je da štiti privatnost svojih članova i partnera sprječavanjem bilo kakve zlouporabe osobnih podataka koji su nam dostavljeni kako bismo olakšali kontakt i dijalog u promicanju misije Foruma.

Sudionici se potiču da popis čuvaju u tajnosti i da ga koriste isključivo “u svrhu osobne komunikacije i dijaloga u promicanju misije Foruma”.

Anonimni izvori proturili su popis u The Dossier od 8. prosinca 2022. , gdje je sada objavljen. Ovdje ćete pronaći poveznicu za preuzimanje dokumenta: Preuzmite popis sudionika

Prema WEF-u, neki su ljudi tražili da se ne pojavljuju na ovoj listi. Osim toga, u međuvremenu je vjerojatno potvrđeno još nekoliko sudionika – uključujući važne političke predstavnike.

Unatoč tome, popis je znatan. Predstavnici politike, industrije, gospodarstva, financija i medija vrve na gotovo 80 stranica. Naravno, tu su i razni djelatnici Zaklade Bill & Melinda Gates i Sorosevog “Otvorenog društva”, no poznato je i da mnogi drugi otvoreno promiču agendu WEF-a – pa ne čudi npr. Njemačku klimatsku sektu zamijenili su Zeleni, predstavljat će ih Luisa Neubauer. Glavni urednici raznih mainstream medija na njemačkom jeziku (uključujući Standard, NTV i Zeit online) također će biti tamo. Zamjenik čelnika SPD-a Lars Klingbeil i bivši ministar zdravstva Jens Spahn (CDU) bit će zastupljeni iz njemačke politike; Iz Austrije se među ostalim prijavio i bivši kancelar Alexander Schallenberg. Posebno je dugačak popis sudionika iz Švicarske – neće biti samo brojni političari i državni dužnosnici, već i drugi globalistički nastrojeni moćnici.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp