Jim Jordan obećao da će srušiti ‘Deep State’ (Duboku državu)


Jim Jordan obećao je srušiti ‘duboku državu’ i privesti pravdi one koji su zlorabili svoju moć unutar vlade kako bi ušutkali obične Amerikance na društvenim mrežama.

  1. Zastupnički dom vidjet će formiranje novog odabranog odbora, na čelu s Jimom Jordanom, koji će istraživati ​​zlouporabu ovlasti i naoružavanje vlade od strane Bidenove administracije.

    Ova istražna ploča ispitat će e-poštu i korespondenciju između Bidenove administracije i velikih tehnoloških rukovoditelja, a pratit će ogromna otkrića koja su izašla na vidjelo kroz nedavno objavljivanje Twitter datoteka.

Thepostmillennial.com izvješćuje: Novopečeni predsjednik Zastupničkog doma Kevin McCarthy, koji je izabran za predsjednika nakon teške, sporne bitke u Zastupničkom domu prošlog tjedna dok su se borbe za moć i prioritete odvijale u njegovoj stranci, zamoljen je da formira odbor kao dio pregovora koji su ga doveli na vlast. Jordan je bio jedan od 15 članova Kongresa koji su predložili McCarthyja za predsjednika parlamenta prošli tjedan, isto toliko u njegovoj stranci ga je nominiralo i glasalo za njega.

“Istraga komunikacije između tehnoloških divova i suradnika predsjednika Bidena tražit će pritisak vlade koji je mogao rezultirati cenzurom ili uznemiravanjem konzervativaca — ili gušenjem rasprave o polarizirajućim politikama, uključujući CDC o COVID-u”, izvještava Axios.

Ako se vladino osoblje i agencije ne pridržavaju, vjerojatno će biti izdani sudski pozivi, prema izvoru GOP-a. GOP je predan kopanju po “politizaciji FBI-a”, što ne uključuje samo rad na diskreditiranju točnog izvještavanja New York Posta uoči predsjedničkih izbora 2020., već i optužbe o ruskom uplitanju u izbore uoči izbora 2016.

Također će se istražiti korištenje Bidenovog Ministarstva pravosuđa za progon roditelja koji su bijesno govorili na sastancima školskog odbora. Jordan iz Ohija bio je ključan u otkriću da je pismo u kojem se traži istraga DOJ-a protiv ovih roditelja, a koje je izdalo Udruženje nacionalnih školskih odbora, zapravo zatraženo da ga napiše DOJ Merricka Garlanda. Čelnik NSBA-e tada je dobio mjesto u administraciji.

Bidenov Covid car dr. Anthony Fauci također će biti u fokusu ove nove istrage GOP-a. Datoteke na Twitteru otkrile su da su tvrtke na društvenim mrežama bile pod pritiskom da se pridržavaju stavova Demokratske stranke o Covidu i liječenju Covida.

Zabrinutost oko progovaranja roditelja počela je kada je jedan muškarac prisustvovao sastanku školskog odbora u okrugu Loudon, Virginia, kako bi govorio protiv školskog odbora i školske uprave koji su zataškali silovanje njegove kćeri od strane drugog učenika u školskom toaletu. Taj je čovjek uhićen, a njegov je ispad Bidenova administracija iskoristila za ciljanje roditelja koji su se protivili obveznom maskiranju u školama, pornografskom i eksplicitnom sadržaju, kao i kritičkoj rasnoj i rodnoj teoriji.

Datoteke na Twitteru su nedvosmisleno pokazale da je Bidenova administracija, kao i oni unutar kampanje koja je vodila pred izbore 2020. i pro-Bidenovo osoblje u saveznoj vladi, radili na suzbijanju informacija koje bi bile štetne za Bidena. Ovo suzbijanje je poduzeto obavještavanjem Twittera i drugih tehnoloških kompanija da će se pojaviti takozvane dezinformacije usmjerene na Bidenovog najmlađeg i jedinog živućeg sina Huntera Bidena.

Tehnološke tvrtke vjerovale su saveznim zaposlenicima u FBI-u i policiji, a kada je New York Post izvijestio o optužbama za trgovinu utjecajem na ime Biden i sumnjivim poslovima u korist obitelji Biden, Twitter je to potpuno cenzurirao, kao i Facebook.

Dok GOP kontrolira Zastupnički dom, ali ne i Senat ili Bijelu kuću, moći će pokrenuti istrage kako bi došli do dna koliko je Bidenova administracija manipulirala i lagala američkoj javnosti, no malo je vjerojatno da će moći donositi ili donositi zakone, budući da ne bi imali glasove u Senatu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp