Mračni korijeni tajnih društava


Tajno društvo „Lubanja i kosti”/ „Skull and bones“, službeno je osnovano na Univerzitetu Yale 1832. godine, ali svoje korijene nalazi u slobodnom zidarstvu, a svoju simboliku preuzima od Pirata/Bratstva smrti. Lubanja i kosti, također su poznati kao Red, Red 322 ili Bratstvo smrti i to je dodiplomsko tajno studentsko društvo na Sveučilištu Yale u New Havenu, Connecticut. To je jedno od “Velika tri” društva na Yaleu, a druga dva su Scroll and Key i Wolf’s Head.

Kao i masoni, pripadnici ovog bratstva biraju svoje inicijate, a jedini način da uđu u Bratstvo je da ih “prisluškuje” postojeći član. Svake se godine prima samo 15 članova, što je apsolutno nevjerojatno s obzirom na broj važnih povijesnih ličnosti koji su sasvim slučajno bili pripadnici tog bratstva.

Sotonizam je u korijenu i ovog tajnog društva…tajnog – ne u smislu da se za njih ne zna, očito, već u smislu toga da su osim činjenice da zaista postoje, sve druge činjenice obavijene velom tajanstvenosti. Moć, kontrola i želja da vladaju svijetom njihove su vodilje. Pripadnost bratstvu, ciljevi i članovi bratstva su im prioritet u odnosu na sve ostalo od obitelji, pa dalje.

Lista svima nama znanih svjetskih, često naizgled javno suprotstavljenih moćnika je nepregledna. Kao i kod naše političke sirotinje (u odnosu na njih) – jedno se predstavlja javnosti, dok je stvarnost uglavnom sasvim suprotna onome u što uvjeravaju “beskorisne izjelice”, odnosno – narod.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp