Bill Gates prognozira katastrofu za 2023. godinu i poručuje: Pred nama su teška vremena


Rat u Ukrajini, klimatske promjene, ekonomske krize i pojava novih epidemija i pandemija.

Svi ovi problemi postaju sve zastrašujući za većinu zemalja u svijetu i, prema riječima Billa Gatesa, on ne očekuje da će 2023. i godine nakon nje biti imalo bolje. Zapravo, on predviđa teška i “komplicirana” vremena.

Već neko vrijeme poduzetnik i suosnivač Microsofta sa zajednicom dijeli niz predviđanja ili osjećaja o događajima u svijetu.

Posljednjih mjeseci, primjerice, progovorio je o posljedicama ruske invazije na Ukrajinu i svemu vezanom uz COVID-19.

Predviđanja Billa Gatesa za 2023. i kasnije

Zahvaljujući svom golemom bogatstvu i putem svoje zaklade, Bill Gates se često pravi da pomaže u rješavanju pitanja okoliša i zdravlja, uključujući i to što za sebe govori da je nepokolebljivi borac protiv klimatskih promjena, koje budimo iskreni uopće ne postoje.

U svojim najnovijim predviđanjima on upozorava na potrebu izgradnje boljih stambenih objekata i time postizanja učinkovitijeg stila toplinske izolacije.

Prema njegovom mišljenju, čovječanstvo je na prekretnici. Tehnologija se brzo razvila u posljednjih nekoliko desetljeća, donoseći revoluciju u medicinskom sektoru.

No, osnivač Microsofta upozorio je da bi dolazak umjetne inteligencije u ultrazvučne testove ili genske terapije mogao biti usporen zbog trenutne situacije u svijetu.

Zbog svega toga, a kako je već postalo uobičajeno za Billa Gatesa, pozvao je na više ulaganja u obuku i obrazovanje, koje smatra stupovima svakog društva, jer obrazovni sustav izuzetno je bitan za globalnu elitu, zato to putem njega stvaraju vojske mladih poslušnika.

Najveća prepreka tome je, međutim, trenutna teška gospodarska kriza, dijelom kao posljedica situacije u Ukrajini i posljedičnih poskupljenja koja su utjecajni faktor na svjetskim financijskim tržištima.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp