‘Ljutiti’ kralj Charles zahtijeva od Harryja test očinstva kako bi ‘dokazao da pripada’ obitelji


Kralj Charles zahtijevao je od princa Harryja da napravi test očinstva, prema izvoru iz palače koji tvrdi da monarh dovršava planove da svog otuđenog sina izbaci iz oporuke. Čini se da je Harry, čiji će eksplozivni sveobuhvatni memoari biti objavljeni, uznemiren zahtjevima da dokaže da je zapravo kraljevska osoba, te je odgovorio opisujući Charlesa kao “sadista”.

Nakon smrti kraljice Elizabete prošlog rujna u 96. godini života, Harry i njegova supruga Meghan Markle pridružili su se kraljevskoj obitelji na desetodnevnom pogrebu. Prema izvoru iz palače, novookrunjeni kralj “pozvao je Harryja i iznio ideju da se napravi test.”

Insajder je dodao da je Charles bijesan zbog Harryjeva nedostatka lojalnosti otkako se oženio s Markle i “treba jednom zauvijek to raspraviti”. Desetljećima su kružile glasine da bi Harryjev biološki otac mogao biti bivši ljubavnik princeze Diane Major James Hewitt zbog njegove nevjerojatne sličnosti s Harryjem, uključujući njegovu vatreno crvenu kosu i buntovničku osobnost — koja nimalo ne podsjeća na zakopčanog, ozbiljnog Charlesa.

Sada kada je Charles zasjeo na prijestolje, on želi znati istinu – koja bi Harryja mogla stajati više nego njegov otuđeni otac.

“U osnovi, to znači da netko mora biti kraljevske krvi da bi naslijedio bilo što od kraljice, uključujući kraljevske dragulje, imovinu i svu drugu imovinu”, objasnio je insajder. “Kraljevska obitelj mora biti 100 posto sigurna da je on u krvnom srodstvu.”


Diana je priznala da je imala aferu s Jamesom Hewittom u zloglasnom intervjuu za Panoramu 1995. godine, u kojem je rekla: “’Da, obožavala sam ga. Da, bila sam zaljubljena u njega.”

MSN izvješće : Harry se pozabavio dugogodišnjim glasinama o svom biološkom ocu u svojoj nadolazećoj knjizi, Spare, koja će se naći na policama u utorak. Otkrio je da je Charles često zbijao “sadističke” šale na tu temu.

“Tata je volio pričati priče, a ovo je bila jedna od najboljih u njegovom repertoaru. Uvijek bi završio naletom filozofiranja… Tko zna jesam li ja stvarno princ od Walesa? Tko zna jesam li ti uopće pravi otac?” Harry je napisao u nedavno objavljenom segmentu putem Page Six .

Tvrdeći da će se Charles “smijati i smijati”, Harry je to nazvao “iznimno nesmiješnom šalom, s obzirom na glasinu koja je upravo tada kružila da je moj pravi otac bio jedan od maminih bivših ljubavnika: bojnik James Hewitt.”

Harry je inzistirao da tisak nastavi nagađanja radi vlastite zabave. “Nema veze što je moja majka bojnika Hewitta upoznala tek dugo nakon mog rođenja” , inzistirao je.

Dok je Hewitt tvrdio da je Dianu upoznao na večeri 1985., godinu dana nakon Harryjeva rođenja, kraljevski pisac Nicholas Davies optužio je crvenokosog da je “viđen u kući Charlesa i Diane u Kensingtonskoj palači u nekoliko navrata 1983.”, dodajući da sama Diana nije bila siguran tko je Harryjev otac.

“Sumnjala je da je vjerojatnije da je to on nego njezin suprug”, rekao je Davies. “Charles je znao da je Diana spavala s Jamesom tijekom njihovog braka, ali ona mu je uvijek govorila da se to dogodilo kasnije.”

Odnos oca i sina Charlesa i Harryja već je duboko narušen. Navodno je ljut na Harryja i Meghan zbog njihovih optužbi za rasizam, njihovih eksplozivnih dokumentarnih filmova na Netflixu. i Harryjevog nadolazećeg otkrivanja svega.

 

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp