Osjećam se kao…


Od svih sindikata obrazovnih djelatnika u državi, jedino se Sindikat Prosvjetitelj izjasnio protiv rodne ideologije u odgojno-obrazovnim ustanovama. Što je istovremeno tužno i zabrinjavajuće, ali i daje nadu. Imamo barem taj jedan.

Ako mislite da su to američke bljezgarije tamo negdje daleko, debelo se varate. U Hrvatskoj već djeluje više udruga koje se bave tzv. “rodnom (ne spolnom) ravnopravnošću”, među kojima je za sada najdalje došla jeziva udruga “Status M”.

Oni su se kroz Agenciju za obrazovanje i Ministarstvo znanosti i obrazovanja uvukli u dječje vrtiće nudeći odgojiteljicama i odgojiteljima “edukaciju”, a pilot-program je već proveden u DV Prečko.

Na svojim stranicama otvoreno navode da im je cilj učiniti tu “edukaciju” obveznom.

U našem susjedstvu se već prilagođavaju i udžbenici iz biologije za osnovnoškolce te je zapravo samo pitanje vremena kada će “problematika rodne zbunjenosti kod djece” na velika vrata ući u mainstream medije.

Teren za to se već dugo priprema. Srećom, većina tih ideoloških laži utemeljenih na premisama dvojice pedofila i sociopata, Alberta Kinseyja i Johna Moneyja, a pogonjenih zaradom u farmaceutskoj i medicinsko-kozmetičkoj industriji je u SAD-u već uspješno razokrivena u dokumentarcu “What is a woman?”.

Nažalost, tamo su dozvolili da se rodna ideologija razmaše u milijardersku industriju te se sada već polako u javnosti pojavljuju deseci ljudi – tzv. detransitionera – kojima je život nepovratno uništen hormonalnim “terapijama” i kirurškom mutilacijom. Svima su im zajedničke suze i riječi: “Žrtva sam ideologije i medicinskog šarlatanstva.”

Pred nama je borba za osnovne zdravorazumske principe, za fizičko zdravlje i psihički opstanak naše djece. Kao i u korona-cirkusu, iznimno je bitno ne postati žrtvom histerije i/ili pomodarstva.

Globalistići nakon virusa i klime otvaraju treći front. I ovoga puta idu direktno na našu djecu, znajući da će svaku našu agresivnost u njihovoj obrani moći prikazati kao zaostalost i napad na njihove slobode. Stoga budimo budni i mudri. Naša doslovna budućnost ovisi o tome.

May be an image of one or more people and text

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp