Stravično: Balzameri uklanjaju čudne, dugačke krvne ugruške iz cijepljenih leševa

Stravično: Balzameri uklanjaju čudne, dugačke krvne ugruške iz cijepljenih leševa

Viralni videoisječak preuzet iz dokumentarca Died Suddenly prikazuje uznemirujuće snimke balzamatora koji izvlače čudne, dugačke krvne ugruške iz potpuno cijepljenih mrtvih tijela.

Videosnimka koja kruži društvenim mrežama prikazuje ugruške neumitno povezane s Covid cjepivom koji se uklanjaju iz tijela pod nadzorom direktora pogrebnog i balzamatora Nickyja Kinga.

“Pogledajte veličinu ovog”, kaže jedan balzamator dok rasteže ugrušak od 10 inča koji je izvadio iz vene.

“Kako su mjeseci prolazili, ugrušci su postajali sve gori”, objašnjava King. “U svakoj osobi njihova količina bila je mnogo veća i postajali su sve veći.”

“Radili smo injekciju i drenažu u karotidnu arteriju, ulazila nam je tekućina, a onda je odjednom prestalo i više nismo mogli unositi tekućinu. Nismo dobivali nikakvu drenažu bilo koje vrste.”

Isječak groteskno završava nekom vrstom tekućine koja iz vene curi prema kameri.

Ove vrste dugih ugrušaka koji nisu viđeni do lansiranja mRNA cjepiva nažalost su postale uobičajene slike među skepticima cijepljenja, s nula režimskih novinskih kuća koje pokušavaju objasniti ili istražiti fenomen.


Raspravljajući o masivnom ugrušku od 10 inča koji je nedavno izvađen iz žive cijepljene osobe, poduzetnik Steve Kirsch komentirao je da je ugrušak poslan na analizu – ali nikad mu se iz laboratorija nisu javili.

Patolog iz Idaha dr. Ryan Cole objasnio je u studenom prošle godine da fibrozni krvni ugrušci predstavljaju “neuobičajene količine prikupljenih proteina”, dodajući da “postoje neobične kombinacije proteina zbog kojih ih tijelo može vrlo teško otopiti.”

Dr. Cole je također nedavno iz prve ruke pokazao katastrofalnu štetu uzrokovanu Covidom u intervjuu za The HighWire.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp