Iznenada preminuo cijepljeni estetski kirurg Zoran Žgaljardić

Iznenada preminuo cijepljeni estetski kirurg Zoran Žgaljardić

Renomirani estetski kirurg Zoran Žgaljardić iznenada je preminuo u srijedu, 11. siječnja ove godine. Ostao je upamćen na društvenim mrežama  po tome što se javno hvalio kako je „odgovorno“ primio svoje doze Covid cjepiva.

Zoran Žgaljardić bio je kirurg vrhunskih vještina, jedan od najboljih u svom području. Tijekom svoje karijere dobio je niz nagrada za svoj rad, a jedna od najznačajnijih svakako je ona koja ga je učinila ambasadorom International Business Instituta. Nagrada mu je dodijeljena u studenome 2022. godine u Dubaiju.

U svibnju 2022. godine Žgaljardić je bio proglašen znanstvenikom godine u kategoriji kozmetičke medicine i kirurgije, izabran od strane međunarodnih stručnjaka i ocjenjivačkog odbora IARC-a (International Achievements Research Center).

Diplomirao na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci 1986. godine, a specijalizirao se u maksilofacijalnoj kirurgiji i plastičnoj kirurgiji glave i vrata. Uzrok smrti još nije navodno poznat, iako se može pretpostaviti od čega je dotični preminuo, ali mainstream mediji u suradnji s dežurnim cenzorima, učiniti će sve što je u njihovoj moći da zatiru istinu od javnosti.

Počivao u miru božjem a obitelji iskreno saučešće.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp