Lisa Marie Presley pati od srčanog zastoja – Hitno prevezena u bolnicu nakon kardiopulmonalne reanimacije kod kuće


Lisa Marie Presley hitno je prebačena u bolnicu nakon što joj je pružen hitna medicinska pomoć kod kuće. TMZ saznaje da pati od srčanog zastoja. 

Izvori koji su izravno povezani s Lisom Marie rekli su za TMZ… da su bolničari izveli kardiopulmonalnu reanimaciju u četvrtak u njezinoj kući u Calabasasu prije nego što su požurili prevesti je u bolnicu. Također nam je rečeno da su uspjeli povratiti njezin puls prije nego što je transportirana u bolnicu. U ovom trenutku nije poznato u kakvom je Lisa Marie stanju, ali znamo da je na liječenju u bolnici.

Lisa Marie, kći Elvisa i Priscille Presley , upravo je bila na dodjeli Zlatnih globusa u utorak navečer na Beverly Hillsu. Ona i njezina majka bile su prisutne kako bi vidjele kako Austin Butler osvaja globus za ulogu kralja rock n’ rolla u filmu “Elvis”.

54-godišnji pjevač i tekstopisac ima troje djece, uključujući i glumicu Riley Keough.

Lisa Maria Presley posjedovala je i vodila neizmjerno unosan Elvis Presley Enterprises do 2005. godine kada je rasprodala sav posao. LMP je još uvijek vlasnik Gracelanda, Elvisovog slavnog imanja u Memphisu.

Izvor: TMZ, EXTRA TV

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp