Britanski parlamentarac suspendiran i pod ‘formalnom istragom’ zbog razotkrivanja Covid cjepiva

Britanski parlamentarac suspendiran i pod ‘formalnom istragom’ zbog razotkrivanja Covid cjepiva

Britanski zastupnik Andrew Bridgen suspendiran je iz parlamentarnog mandata konzervativaca i vjerojatno će biti trajno izbačen iz stranke nakon što je javno doveo u pitanje sigurnost cjepiva protiv covida.

Bridgen je bio na kocki kako bi saznao istinu o eksperimentalnim ‘cjepivima protiv covida’ i nedavno je pozvao na obustavu cijepljenja tvrdeći da je izvješće koje povezuje srčane probleme s mRNA cjepivom namjerno zataškano.

Bridgen je suspendiran nakon što je tweetao članak ZeroHedgea koji je detaljno opisao statistiku američkog CDC-a prema kojoj su cjepiva protiv Covida daleko opasnija nego što je ranije objavljeno.

Bridgen je uz ovaj članak također napisao: “Kao što mi je jedan kardiolog konzultant rekao, ovo je najveći zločin protiv čovječanstva od holokausta.”

Zastupnik Leicestershirea od tada se ispričao uspoređujući napade s holokaustom, ali je zanijekao da su bili antisemitski. Također je odbacio sve optužbe za rasizam i traži pravni savjet protiv onih koji su ga takvim označili.

Matt Hancock, osramoćeni britanski ministar zdravstva koji je zatvorio naciju tijekom Covida, eruptirao je u Bridgenu u srijedu, rekavši premijeru da je tweet “odvratna, antisemitska, antivax teorija zavjere” koja je “duboko uvredljiva ” i “antiznanstvena”.

Premijer Rishi Sunak složio se sa svojim prijateljem Hancockom i osudio Bridgenov “neprihvatljiv” jezik i obećao da će iskorijeniti “pošast antisemitizma”.


Naravno, članak koji je podijelio Bridgen potpuno je znanstveni i temeljen na vladinim podacima.

Osim toga, nije “antisemitski” upozoravati na još jedan potencijalni genocid.

Britanski zastupnik u posljednje vrijeme neprestano dijeli epske videe i članke koji razotkrivaju opasne ubode, ali očito je samo upisivanje riječi “holokaust” prešlo granicu za Laburističku stranku.

Odgovarajući Mattu Hancocku koji je Bridgena nazvao antisemitom, kardiolog dr. Aseem Malhotra napisao je na Twitteru: “Uz veliko poštovanje Matt, ovdje nema teorije zavjere, to je proizvod kvara sustava čije smo žrtve svi; korporativno zarobljavanje javnog zdravstva. Drago mi je što ćemo se ponovno sastati i predstaviti podatke. Također većinu odgovora na vaš tweet ne podržavam.”

Čelnik Heritage Stranke David Kurten pohvalio je Bridgena jer je ustao kao jedini zastupnik koji je javno raspravljao o ozljedama i smrtima od cjepiva.

BBC-jeva voditeljica Dominique Samuels tvitala je u obranu Bridgena, rekavši da je kažnjen jer je “govorio istinu o cjepivu protiv COVID-19”.

“Njegove izjave potkrijepljene su mišljenjima eminentnih znanstvenika”, napisala je. “Ova vlada je na strani Big Pharme i WEF-a. Baš ih briga za ljude.”

Istaknula je i da saborski zastupnik nije ni dao izjavu o holokaustu jer je usporedbu napravio kardiolog.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp