Razotkrivena uznemirujuća istina o Harryjevoj povezanosti s elitnom pedofilijom


Dok svijet hvata svaku riječ vojvode od Sussexa, princa Harryja, i proučava svaku stranicu njegovih bestselera memoara Spare, vrijedi zastati i zapitati se tko je taj čovjek koji navodno razotkriva vlastitu obitelj i razotkriva njihove tajne?

I radi li on doista nešto slično ili Harry zapravo sudjeluje u golemom i mučnom prikrivanju najgorih obreda i običaja kraljevske obitelji, plesu starom koliko i sama drevna obitelj?

Dugo iščekivani memoari princa Harryja već ruše rekorde prodaje jer je knjiga konačno objavljena nakon velike medijske buke. Prvog dana na policama trgovina , Spare je postala najbrže prodavana nefiktivna knjiga ikada u Velikoj Britaniji.

“Oduvijek smo znali da će ova knjiga uspjeti, ali nadmašuje čak i naša velika očekivanja”, rekao je direktor Transworld Penguin Random House Larry Finlay u izjavi.

“Koliko znamo, jedine knjige koje su se prodale više u prvom danu su one u kojima glumi drugi Harry (Potter).”

Kako bi promovirao knjigu, Harry se pojavio na četiri TV mreže, dajući opsežne intervjue za britanski ITV, CBS-ov 60 Minutes , ABC- jev Good Morning America, s četvrtim intervjuom u kasnoj emisiji Stephena Colberta gdje je s voditeljem popio čašice tekile i opširno govorio o svemu.

Harry je također dao nebrojene intervjue časopisima i novinama, a svi mediji tvrde da je Spare sirovi račun koji ne izaziva nikakve udarce i razotkriva kraljevsku obitelj.

Ali je li stvarno?

Knjiga princa Harryja vješto izbjegava sva stvarna pitanja koja okružuju kraljevsku obitelj u korist rasprave o probuđenoj politici, navodnom rasizmu njegove obitelji prema njegovoj holivudskoj supruzi i kršenju kodeksa vojnika hvalisanjem koliko je talibana ubio u Afganistanu.

Harry vješto briše skandal s pedofilijom princa Andrewa iz povijesti. Prema Harryju, Andrewovo prijateljstvo s Jeffreyem Epsteinom, koje je dominiralo naslovnicama diljem svijeta, ne zaslužuje čak ni jednu rečenicu.

Ovo je zataškavanje. Ali tu nije kraj.

Sigurno ste čuli za Jimmyja Savilea – bliskog prijatelja britanske kraljevske obitelji i najboljeg prijatelja čovjeka koji je postao kralj Charles III.

Nakon Savileove smrti otkriveno je da je on bio opskrbljivač djece najvišim lancima pedofilije iz visokog društva u Ujedinjenom Kraljevstvu, s premijerima, sucima, policijskim i vojnim vrhom, visokim svećenstvom i, da, članovi kraljevske obitelji i kompletna Britanska aristokracija su uključeni.

Harry nije smatrao prikladnim objasniti ili izložiti bilo što od ovoga svojoj ogromnoj publici.

Zatim, naravno, imamo Jeffreya Epsteina – bliskog prijatelja britanske kraljevske obitelji i najboljeg prijatelja omiljenog sina kraljice Elizabete, princa Andrewa. Epsteinovi podvizi trenutačno su predmet ekstremnog zataškavanja od strane sudova i moćnika, međutim pouzdano znamo da je, poput Savilea, Epstein bio dobavljač djece najvišem visokom društvu u SAD-u i Europi. sPredsjednici, glavni izvršni direktori i članovi plemstva uključeni su u njegov elitni pedofilski lanac.

Očito je Harry zaboravio spomenuti bilo što o tome u svojoj knjizi ili tijekom mnogih intervjua.

Šteta, jer puno toga treba objasniti. Britanska kraljevska obitelj prakticira žrtvovanje djece i ritualnu pedofiliju kao jedan od svojih drevnih obreda i običaja.

Jeste li znali da je više od 50.000 kanadske djece mučeno, seksualno zlostavljano, a neka i ubijena u kanadskim crkvenim rezidencijalnim školama – a Međunarodni sud za zločine Crkve i države proglasio je englesku kraljicu krivom za nestanak 10 djece koju je sama odvela osobno i koji nikada više nisu viđeni živi?

Ovo bi vas moglo šokirati – ali mnogi Kanađani tvrde da su kraljica i princ Phillip vodili djecu siročad u Kanadu na izlete – i ta djeca nikada nisu vraćena u sirotišta niti su ih više vidjeli. Što su kraljevi učinili s njima? Pustiti ih negdje u šumu?

Nakon što smo razumjeli prirodu njezinih sinova, Charlesa i Andrewa, možda nije iznenađenje saznati da je kraljica Elizabeta II proglašena krivom za ubojstvo 10 male djece u zapadnoj Kanadi 1964. No, zataškavanje je ono što nam stvarno ostaje u srcu.

William Combes, star 59 godina i dobrog je zdravlja, trebao je biti glavni svjedok na otvaranju Međunarodnog suda za zločine crkve i države 12. rujna u Londonu, Engleska.

Dan prije otvaranja, William je iznenada umro zbog još uvijek neotkrivenog uzroka. Vancouverski mrtvozornički ured odbija komentirati Williamovu smrt.

William je bio jedini preživjeli od skupine od tri dječaka koji tvrde da su svjedočili otmici desetero djece tijekom kraljevskog posjeta rezidencijalnoj školi Kamloops sredinom listopada 1964., kada su i kraljica i princ Philip bili u Kanadi.

“Odveli su tih desetero djece i nitko ih više nikada nije vidio” , opisao je William u nekoliko javnih izjava danih u eteru radijskog programa Vancouver Co-op, kao i potpisanih i posvjedočenih izjava danih 2010. godine.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp