Strava u Bruxellesu: Migrant naoružan palicom sa šiljcima, napadao ulične prolaznike


Belgijska ljevičarska migracijska politika otvorenih granica i dalje ima katastrofalne učinke na sigurnost i demografiju zemlje.

Bruxelleska policija  uhitila  je osobu koja je naoružana palicom s čavlima domaće izrade pokušala napasti prolaznike. Zastrašujuća scena dogodila se u četvrtak, oko 11:30 sati, u chaussée de Wavre, u Ixellesu, u okrugu Matonge, koji se također naziva i “mala Afrika” Bruxellesa. 

Policijska patrola u prolazu uočila je osobu naoružanu šiljastom palicom vlastite izrade. Policajci su osumnjičeniku odmah naredili da odloži oružje, ali “osumnjičenik nije poslušao njihove naredbe, pa su upotrijebili suzavac kako bi ga svladali”.

“Tada je osumnjičenik pobjegao prema ulazu u galeriju Porte de Namur. Dvadesetak policajaca privremeno je ogradilo ulicu. Međutim, građani su iskoristili nepažnju osumnjičenika da ga razoružaju, a policija ga je odmah uhitila”, rekao je Robin De Becker, glasnogovornik policije glavnog grada Bruxellesa Ixellesa.

Video uhićenja objavljen je na društvenim mrežama, pogledajte:

Kolonizirana Belgija

Tijekom posljednjeg desetljeća Belgija se dramatično promijenila. Bez ikakve javne rasprave, postala je država masovne migracije. Migracijska politika otvorenih granica njihove lijeve vlade i  dalje  ima katastrofalne učinke na  sigurnost  i demografiju zemlje.

Prema Statbelu, državnom statističkom uredu, jedna trećina stanovništva Belgije je stranog podrijetla. Najveći broj njih je  marokanskog  porijekla. U Bruxellesu su domaći ili autohtoni Belgijanci već sada u manjini. U “politički korektnim” terminima, to se zove “raznolikost”, ali je točnija riječ “ kolonizacija ”. U glavnom gradu Belgije, Bruxellesu, gotovo 80% stanovništva je stranog podrijetla.

Mnogi migranti koji hrle u Belgiju i druge zapadne zemlje opasni su ljudi s vrijednostima, kulturama i ambicijama koji se protive zapadnim vrijednostima i zakonima. Nasilje nad građanima od strane ilegalaca u otvorenim europskim zemljama poprimilo je razmjere epidemije zbog njihove suicidalne politike masovne migracije.

Otvorenim granicama Belgija je također postala leglo terorista; zemlja ima najveću stopu stranih boraca po glavi stanovnika od bilo koje zapadnoeuropske zemlje. Ljevičarski mediji čak su opisali malu zemlju kao  “Europsko žarište terora ”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp