Alan Dershowitz: „Nemate pravo biti necijepljen, Vlada bi vam trebala na silu zabiti iglu u ruku“


Vlada bi trebala okupiti necijepljene, odvesti ih u medicinske centre i “na silu im zabiti iglu u ruku”, prema profesoru prava sa Sveučilišta Harvard Alanu Dershowitzu, koji je slavno predstavljao Jeffreya Epsteina.


“Nemate pravo ne cijepiti se, nemate pravo ne nositi masku, a ako se odbijete cijepiti, država bi trebala imati ovlasti na silu vasodvesti u ordinaciju i zabiti vam iglu u ruku ,” rekao je Dershowitz.

Dershowitz, autor bestselera New York Timesa, promovirao je svoju novu knjigu The Case For Vaccine Mandates.

Prema njegovom izdavaču Simon & Schuster, Dershowitz zagovara obavezno cijepljenje kako bi se spriječilo širenje COVID-a:

U The Case for Vaccine Mandates, Alan Dershowitz—autor bestselera New York Timesa i jedan od najuglednijih američkih pravnih znanstvenika—usprkos pozadini ideološki vođenih i ispolitiziranih prigovora, argumentira obavezno (uz medicinske iznimke) cijepljenje kao krajnje sredstvo. , ako se pokaže potrebnim za sprječavanje širenja COVID-a.

Nije prvi put da je Dershowitz odlučio ući u javnu raspravu s zapaljivim mišljenjem koje se kosi s uobičajenom pristojnošću.

Alan Dershowitz, koji je optužen za seks s više navodnih žrtava Jeffreyja Epsteina, u zapisniku je izjavio da je “zakonsko silovanje zastarjeli koncept ” i da bi trebale postojati “iznimke Romea i Julije ” od zakonskog zakona o silovanju.

Dob za pristanak trebalo bi spustiti na samo 14 godina jer je “dobrovoljni seks tako čest u njihovoj dobnoj skupini“, prema Dershowitzu koji je krajem 90-ih objavio autorski tekst pod naslovom “Zakonsko silovanje je zastarjeli koncept”.

Godinama kasnije, Dershowitz  je branio  kolumnu na Twitteru, u nezgodno vrijeme: Dershowitz je bio  član tima koji je osuđenom seksualnom prijestupniku Jeffreyju Epsteinu omogućio nagodbu  koja ga je 2007. poslala u zatvor na 18 mjeseci, kaznu koja je opisana kao “posao stoljeća” usred tvrdnji da je trebao dobiti puno dužu kaznu.

Ovo postavlja temeljno pitanje o kontinuiranoj legitimnosti zakonskih zakona o silovanju u vrijeme kada je seks u koji su uključeni tinejdžeri toliko raširen, a kazneni progon za zakonsko silovanje tako selektivan “, napisao je Dershowitz u autorskom tekstu.

Očito je da moraju postojati kaznene sankcije protiv seksa s vrlo malom djecom, no dvojbeno je trebaju li se takve sankcije odnositi na tinejdžere iznad dobi puberteta, budući da je dobrovoljni seks tako čest u njihovoj dobnoj skupini. 

Dershowitz zatim predlaže da bi se dob za pristanak trebala sniziti na 15, ili možda čak na 14 godina. Suočen sa  salvom kritika  – za svoje postupanje s Epsteinovim sporazumom o priznanju krivnje, za optužbe protiv njega i sada za ovu kolumnu – Dershowitz je ostao nepogovoran.

On je prošle godine za Jewish Telegraphic Agency rekao da “ Nemam bojazni i nastavit ću zastupati kontroverzne ljude. To je ono što radim. Moj posao je postići najbolji mogući rezultat. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp