Klaus Schwab i George Soros u zadnji čas su se povukli sa WEF-ova samita u Davosu


Klaus Schwab slijedio je Georgea Sorosa u iznenadnom povlačenju s godišnjeg summita Svjetskog ekonomskog foruma u Davosu, koji se održavao od danas do 20. siječnja.

Navodeći neočekivani “sukob rasporeda” , Soros je tijekom vikenda objavio da neće prisustvovati sastanku WEF-a u ponedjeljak.

Sa svoje strane, Schwab je objavio da pati od neodređene “zdravstvene tegobe” i da ne očekuje da će moći prisustvovati summitu u Davosu.

Neočekivane najave dvojice globalističkih vođa izazvale su prepirke, a mnogi su sudionici Davosa zabrinuti zbog onoga što se stvarno događa iza kulisa.


Kim Dotcom je sugerirao da su elite uplašene.

Međutim, Soroseva i Schwabova odsutnost nije spriječila redovnu elitu da nahrupi u sjedište globalista u švicarskom gradu kako bi sudjelovali na godišnjem summitu.

Stotine pripadnika globalističke elite sletjelo je u privatnim zrakoplovima u posljednjih nekoliko dana u zračne luke oko Davosa kako  bi iza zatvorenih vrata razgovarali o takozvanim globalnim izazovima, poput klimatskih promjena. 

“Bogati i moćni hrle u Davos kako bi razgovarali o klimi i nejednakosti iza zatvorenih vrata koristeći najneravnopravniji oblik prijevoza koji zagađuje okoliš: privatne zrakoplove”, izjavila je Klara Maria Schenk, aktivistica Greenpeaceove kampanje za europsku mobilnost. 

Greenpeace je objavio novo izvješće koje pokazuje da je 1.040 privatnih zrakoplova doletjelo i odletjelo iz zračnih luka oko Davosa za prošlogodišnji sastanak, uzrokujući četiri puta više povećanje emisija CO2 iz privatnih zrakoplova u odnosu na tjedni prosjek.

Činjenica da sudionici WEF-a dolaze u gomilama privatnih zrakoplova samo kako bi razgovarali o klimatskoj krizi je licemjerje u svom najboljem obliku. Da zaista postoji kriza, ne bi li ti takozvani klimatski ratnici koristili javni prijevoz kako bi spasili planet? Možda je kriza koju promovira WEF samo proizvedena pompa. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp