Zviždač otkriva što se krije iza masovnih napada na američke prehrambene pogone


U Sjedinjenim Državama deseci tvornica za preradu hrane sumnjivo su se zapalili tijekom prošle godine. Zanimljivo je da nitko nije bio prisutan u vrijeme požara. Zviždač Eco Health Alliancea , stručnjak za bioterorizam, vojni veteran i znanstvenik dr. Andrew Huff ima moguće objašnjenje za požare koji se učestalo događaju u zalihama hrane. 

Huff ima pristup vladinim informacijama o simulaciji napada na opskrbu hranom. Informacija dolazi iz alata za procjenu kritičnosti sektora hrane i poljoprivrede (FASCAT) Ministarstva domovinske sigurnosti SAD-a. Ovo također uključuje koja su mjesta posebno ugrožena.

Prema Huffu, kojeg vlasti zbog prirode posla maltretiraju od 2019., američka vlada koordinirala je napade na prehrambene objekte. No, osim toga, dogodilo se nešto izvanredno: nestao je tvrdi disk s podacima FASCAT-a.

Od tada je diljem svijeta bilo oko 200 napada na tvornice hrane, većina njih u SAD-u, objasnio je.

Huff je imao još jednu rezervu i analizirao je napade. Ispostavilo se da su napadi točno odgovarali najkritičnijim sustavima u njegovom skupu podataka. Prijavio je to Ministarstvu domovinske sigurnosti i FBI-u, ali nikada nije dobio odgovor.

Huff zna da su FBI i prehrambena industrija pokušali istražiti ono što on naziva “terorističkim napadima”, ali ne postižu ništa. Sumnja da iza toga stoji akter kojeg financira vlada ili globalistička skupina poput Svjetskog ekonomskog foruma.

Pogledajte intervju dr. Andrewa Huffa s novinarom Emerald Robinson:

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp