Vlada Ujedinjenog Kraljevstva pokušava nametnuti Covid cjepivo 22-godišnjaku s posebnim potrebama


Žena u Ujedinjenom Kraljevstvu bori se protiv pokušaja britanskog ministarstva zdravlja da prisile na ‘cijepljenje’ protiv Covida njezinog 22-godišnjeg sina s mentalnim poteškoćama koji je rođen sa srčanim manama.

Potresena majka moli javnost za pomoć kako bi spriječila NHS da prisili na cijepljenje njezinog sina Toma, koji je rođen sa srčanim oboljenjem i rijetkim kromosomskim poremećajem kojeg karakteriziraju ozbiljne poteškoće u učenju.

U postu žena tvrdi da je njezina “obitelj jedna od mnogih diljem zemlje koju su zdravstvene vlasti izvele pred sud da našoj djeci ubrizgaju eksperimentalnu injekciju Covid-19 protiv naših želja” i dodaje da je “to zato što mogu , samo zato što su nam djeca starija od 18 godina.”

Samohrana majka opisuje kako se od njegova rođenja brine za Toma, koji je star oko 18 mjeseci, živi s njom i već je prebolio Covid-19, koji ga je, prema testu krvi, prožeo prirodna antitijela za sprječavanje budućih infekcija.

“Trenutno se borim za mog sina koji ima 22 godine. Ima ozbiljne poteškoće s učenjem, ali inače je u formi i vrlo je dobar mladić”, piše majka iz Ujedinjenog Kraljevstva. Imao je Covid-19 i nosio se s njime kao prosječna osoba i sada ima prirodni imunitet i prirodna antitijela, što je jako dobra vijest!”

No, sada ga tjeraju na cijepljenje mimo želje njegove majke i upozorenja mnogih liječnika. Ovo ne može biti točno. Nitko nije rekao da je ona nepodobna majka, da je Tom u strašnoj opasnosti ili da su stavovi njegove majke nerazumni. Prisiljava ih se na cijepljenje jer postoje različita mišljenja o cjepivu, a Sud odlučuje i pristaje provesti najnoviju vladinu preporuku.

“Tom će biti cijepljen u roku od nekoliko dana osim ako Sud ne pristane poništiti ovu odluku”, upozorava majka.

Točnije, Tomova mama brine se da bi ubod mogao imati negativan utjecaj na zdravlje njegova srca, posebno imajući u vidu da je imao korektivnu operaciju srca u dobi od jedne godine nakon što je rođen s rijetkom urođenom manom nazvanom Fallotova tetralogija.

“Nakon detaljnog istraživanja medicinskih problema, Tomova majka bila je iznimno zabrinuta oko cijepljenja i kako bi ono moglo utjecati na Tomovo dobro zdravlje, posebice na njegovo srce”, stoji u objavi na CrowdJustice.com. “U bilješkama zdravstvenih smjernica priznaje se da je miokarditis (upala srca) nuspojava cijepljenja mRNA Covid-19.”

U međuvremenu, britanski sud ustvrdio je da je Tom stariji od 18 godina, unatoč ozbiljnim mentalnim ograničenjima, odrasla osoba s potpunom autonomijom i pretpostavlja da bi vjerojatno želio udarac zbog altruizma.

Sud je obrazložio sljedeće:

  • Ako se Tom opire cijepljenju protiv Covid-19, to će biti dokaz da on ne želi proizvod mRNA u svom tijelu, ali, ako se ne opire, to je dokaz da želi proizvod mRNA u svom tijelu.
  • Iako Tom ne može razumjeti niti izraziti bilo kakav stav o mRNA cjepivima protiv COVID-19, želio bi dobiti injekciju za dobrobit drugih. Taj bi altruizam, sud zamišlja, nadjačao svako razmatranje da bi on mogao slijediti želje svoje majke.

U biti, argument Tomove majke je da on nema mentalnu sposobnost da razumije ili donosi odluke za sebe, i da dok je prešao 18 godina odluka je na njoj jer se on oslanja na nju za sve svoje osnovne potrebe.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp